Neler Yeni

Çözüldü✓ Donanım arşivi sistem yanlış parça gönderimi❗

En İyi Cevap
3
Kesinlikle haklısınız ben de bunu anlatmaya çalışıyorum benim 50 TL vereyim sistemi bana ver demelerimin ironi olduğunu anlayan nadir insanlardan olduğunuzu düşünüyorum.Kaldı ki kardeşimize ( bunu söylememin sebebi muhtemelen yaş olarak benden küçüktür yaşım 36) Hani attığı resimlerde zararı maksimum 100 TL biri çıksa sana 50-100 TL vereyim dese elindeki sistemi vermez bunun kıymetini bilmesi açısından bişeyleri açıklamaya çalışıyorum ki hemen 150-250 TL vereyim diye atlayanlar oldu burdan bile hala çok fazla karda olduğunu anlaması ve açtığı konunun anlamsız olduğunu anlaması lazım..kendi ramlerimi göndereyim diyorum zararı olmadığını anlasın diye , birileri hiç mesajlarıma bakmadan ben sana şunu vereyim bunu vereyim triplerine giriyor.Ayrıca bilader eşşşek vs gibi ithamlarda bulunup hala yazabiliyor ben bunu anlamış değilim sadece.
İroni olduğunu anlamamış sizinle dalga geçmiş.

Kesinlikle haklısınız ben de bunu anlatmaya çalışıyorum benim 50 TL vereyim sistemi bana ver demelerimin ironi olduğunu anlayan nadir insanlardan olduğunuzu düşünüyorum.Kaldı ki kardeşimize ( bunu söylememin sebebi muhtemelen yaş olarak benden küçüktür yaşım 36) Hani attığı resimlerde zararı maksimum 100 TL biri çıksa sana 50-100 TL vereyim dese elindeki sistemi vermez bunun kıymetini bilmesi açısından bişeyleri açıklamaya çalışıyorum ki hemen 150-250 TL vereyim diye atlayanlar oldu burdan bile hala çok fazla karda olduğunu anlaması ve açtığı konunun anlamsız olduğunu anlaması lazım..kendi ramlerimi göndereyim diyorum zararı olmadığını anlasın diye , birileri hiç mesajlarıma bakmadan ben sana şunu vereyim bunu vereyim triplerine giriyor.Ayrıca bilader eşşşek vs gibi ithamlarda bulunup hala yazabiliyor ben bunu anlamış değilim sadece.
Bu arada yanlış anlamışım moderatör de ironiyi anlamayıp senden sistemi alayım diyor vay haline ibarahim kardeşimin üzülerek okudum mesajı yazık ki ne yazık moderatörler bile mesajları okumadan gelip yorum yapıp güya olayı çözüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İroni olduğunu anlamamış sizinle dalga geçmiş.
Aynen yeni gördüm cevabı yazdım üzülerek 😔

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu arada yanlış anlamışım moderatör de ironiyi anlamayıp senden sistemi alayım diyor vay haline ibarahim kardeşimin üzülerek okudum mesajı yazık ki ne yazık moderatörler bile mesajları okumadan gelip yorum yapıp güya olayı çözüyor

Aynen yeni gördüm cevabı yazdım üzülerek 😔
Moderatör değilim. Ayrıca bu mesajında ironi belirtisi göremedim şahsen. Bunu ciddi yazıp şuan ironi yaptım diye çevirmeye çalışıyorsan senin vay haline dostum.
Hepsiburada gibi elimizde uygun ram kalmadı deyip para iadesi yapsalardı keşke.Bu sistemi ramleriyle birlikte iade etmen lazım bence veya iadeyle uğraşma sana 50 TL lik kupon verelim bizim arkadaşa iade etmiş say komple sistemi elden alalım senden.Zarardan kurtulmuş olursun sende

Moderatör değilim. Ayrıca bu mesajında ironi belirtisi göremedim şahsen. Bunu ciddi yazıp şuan ironi yaptım diye çevirmeye çalışıyorsan senin vay haline dostum.
Ben ramlerimi gönderebilirim demişim çözüm sunmuşum siz hiçbir mesajı okumadan gelip yprum yazıyorsunuz iyiki moderatör değilsiniz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben ramlerimi gönderebilirim demişim çözüm sunmuşum siz hiçbir mesajı okumadan gelip yprum yazıyorsunuz iyiki moderatör değilsiniz
Evet iyi ki moderatör değilim. Yoksa şuan mesaj yazamazdın. Ayrıca ramleri sen niye gönderiyorsun iyilik meleği misin ? Benimde yaşım 32 neyin ne olduğunu anlayabiliyorum dostum. Tartışmaya gerek yok. Kendine göre bir şeyler yazmışsın ama çözüm değil. Konuda kaos yaratmışsın yazdıklarınla faydadan çok zararın var.

Evet iyi ki moderatör değilim. Yoksa şuan mesaj yazamazdın. Ayrıca ramleri sen niye gönderiyorsun iyilik meleği misin ? Benimde yaşım 32 neyin ne olduğunu anlayabiliyorum dostum.
Mesaj yazamama sebebim ne olacaktı peki ? Ben İbrahimin yaptığı iyiliğe insanların nankörlük yapmamasını savunurken bu minvalde şeyler yazarken tam olarak neyden banlayacaktın beni

Bu arada ramleri gönderebilirim genç kardeşlerimin sıkıntısı çözülsün diye buna iyilik meleği diyebiliyosan Evet oyum

Konuyla alakasız mesaj yeterli.
Bilader ve eşşşek diyen adam yazabilecek ben kimseye saygısızlık yapmayıp sadece ibrahimin yaptığı iyilik ve gencergaminge haksızlık yapılmamasını söylediğim için konuyla alakasız mesajdan ban atacaktın öyle mi ? Bu tacın bi düşünülmesi lazım bence. Ayrıca sana olan saygımı da tükettin bunu da üzülerek söylüyorum haberin olsun

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bilader ve eşşşek diyen adam yazabilecek ben kimseye saygısızlık yapmayıp sadece ibrahimin yaptığı iyilik ve gencergaminge haksızlık yapılmamasını söylediğim için konuyla alakasız mesajdan ban atacaktın öyle mi ? Bu tacın bi düşünülmesi lazım bence. Ayrıca sana olan saygımı da tükettin bunu da üzülerek söylüyorum haberin olsun
Ben o tacı bu konular için almadım zaten. Kişinin konuşması kendisini ilgilendirir. Uyarısını almış zaten. Gözün varsa sana verebilirim. Benim Taca ihtiyacım yok yeterince tanındığımı düşünüyorum.

Ben o tacı bu konular için almadım zaten. Kişinin konuşması kendisini ilgilendirir. Uyarısını almış zaten. Gözün varsa sana verebilirim. Benim Taca ihtiyacım yok yeterince tanındığımı düşünüyorum.
Benim tacında gözüm yok kardeşim hakkını vermeni istiyorum sana saygı duyduğum için hakkımda kötü yazdığın mesajı bile iyiye yorarak okumuştum ilk başta.Sadece foruma çıkarsız katkı sunmaya çalışan ben gibi insanları kırmasan anlamaya çalışsan yeterli benim için. Bana karşı cephe almaya çalışmana da gerek yok.Ben gerekirse cebimden para harcayarak burda yaşı küçük bütçesi sınırlı kardeşlerimize de yardımcı olurum buna iyilik meleğimisin diye alaylı yaklaşmasan yeterli benim için.Ben ramleri de gönderirim içine sinmiyosa sistemini de alırım kaçırdık diye üzülen varsa elimdeki sistemi de aldığım fiyata veririm mevzu aslında benim için para değil burada.Senin yaşında birinin benim bu konuda yazdığım tüm mesajlardan bunu anlaması gerekirdi.Hatta geçtiğimiz günlere 50 tl için bayaa heyecanlanan kardeşlerimizi gördüm forum yönetimimiz izin verirse çekilişle 10 kişiye 50 tl vereyim dedim. Benim para hesabı yapmadığımı yazdıklarımdan anlayabilecekken böyle yaklaşman sadece senin forumdaki saygınlığını düşürür buna da en başta ben üzülürüm. İyi forumlar dilerim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Benim tacında gözüm yok kardeşim hakkını vermeni istiyorum sana saygı duyduğum için hakkımda kötü yazdığın mesajı bile iyiye yorarak okumuştum ilk başta.Sadece foruma çıkarsız katkı sunmaya çalışan ben gibi insanları kırmasan anlamaya çalışsan yeterli benim için. Bana karşı cephe almaya çalışmana da gerek yok.Ben gerekirse cebimden para harcayarak burda yaşı küçük bütçesi sınırlı kardeşlerimize de yardımcı olurum buna iyilik meleğimisin diye alaylı yaklaşasan yeterli benim için.Ben ramleri de gönderirim içine sinmiyosa sistemini de alırım kaçırdık diye üzülen varsa elimdeki sistemi de aldığım fiyata veririm mevzu aslında benim için para değil burada.Senin yaşında birinin benim bu konuda yazdığım tüm mesajlardan bunu anlaması gerekirdi.Hatta geçtiğimiz günlere 50 TL için bayaa heyecanlanan kardeşlerimizi gördüm forum yönetimimiz izin verirse çekilişle 10 kişiye 50 TL vereyim dedim. Benim para hesabı yapmadığımı yazdıklarımdan anlayabilecekken böyle yaklaşman sadece senin forumdaki saygınlığını düşürür buna da en başta ben üzülürüm. İyi forumlar dilerim
İyi forumlar.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
50 TL hediye çeki güzel indirim tutarı ne kurnaz adamlar var bu forumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri