Neler Yeni

Çözüldü✓ Donanım arşivi sistem yanlış parça gönderimi❗

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sistemi kampanyalı aldıysa zaten daha pahalıya satabilir size niye aynı fiyattan veriyor onu anlamadım.Üstelik daha faturada ne yazdığını bilmiyoruz faturaya bakması lazım.
Merhaba avukat bey öncelikle buraya zaman ayırdığınız için ben arkadaş adına teşekkür ederim.Aynı sistemi ben de aldım arkadaşımda aldı bir arkadaşım da alamadı.Bana arkadaşın istediği ramler geldi diğer arkadaşıma arkadaşın rahatsız olduğu ve zarara uğradığı ramler geldi.O zaten uyguna aldığı için sıkıntı yapmadı.Bu arkadaşımız için bu alışveriş sıkıntı olmuş demekki içine sinmeyen bi durum var iade etsin kurtulsun diyorum.Hatta iadeyle uğraşmasın biz alalım 50 tl de kupon verelim karlı çıksın bu işten diyorum.Siz değerli vaktinizi adalet sarayından kalan zamanınızı bırada harcamayın bence rahatınıza bakın.Biz arkadaşın sıkıntısını giderebiliriz.İyi akşamlar sayın avukatım

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Merhaba avukat bey öncelikle buraya zaman ayırdığınız için ben arkadaş adına teşekkür ederim.Aynı sistemi ben de aldım arkadaşımda aldı bir arkadaşım da alamadı.Bana arkadaşın istediği ramler geldi diğer arkadaşıma arkadaşın rahatsız olduğu ve zarara uğradığı ramler geldi.O zaten uyguna aldığı için sıkıntı yapmadı.Bu arkadaşımız için bu alışveriş sıkıntı olmuş demekki içine sinmeyen bi durum var iade etsin kurtulsun diyorum.Hatta iadeyle uğraşmasın biz alalım 50 TL de kupon verelim karlı çıksın bu işten diyorum.Siz değerli vaktinizi adalet sarayından kalan zamanınızı bırada harcamayın bence rahatınıza bakın.Biz arkadaşın sıkıntısını giderebiliriz.İyi akşamlar sayın avukatım
Pahalıya satabilir onu diyorum,siz lafı dolandırıp aynı şeyi söylemişsiniz.Zaten gençergaming çözecektir sorunu,ürünü size satınca iade etmiş sayılmıyor satmış sayılıyor bundan dolayı diyorum pahalıya satsın diye,siz bize iade etsin diyorsunuz öyle bir şey olmuyor maalesef.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
İki tane fotoğraf var anlaşılmıyor neyin ne olduğu,neyin ne olduğunu anlamadan böyle yorumlar yapmayın.

Gençer gaming buraya cevap yazacaktır etiketlemişler,müşteri hizmetlerinide ara bi.
Gayet anlaşılır hocam, Vulcan olan gelmesi gereken birde eline geleni atmış. Goodram gelmiş.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Gayet anlaşılır hocam, Vulcan olan gelmesi gereken birde eline geleni atmış. Goodram gelmiş.
Orayı anlamadım işte 2 fotoğraf varya ikiside ev gibi durduğundan,sorun yok.

Pahalıya satabilir onu diyorum,siz lafı dolandırıp aynı şeyi söylemişsiniz.Zaten gençergaming çözecektir sorunu,ürünü size satınca iade etmiş sayılmıyor satmış sayılıyor bundan dolayı diyorum pahalıya satsın diye,siz bize iade etsin diyorsunuz öyle bir şey olmuyor maalesef.
Senin nezdinde cevap vereyim kardeşime.Kıymetli kardeşim zaten kaç k ucuza almışsın sistemi deprem zamanına denk gelmiş adamlar o halde herkese yardımcı oldu yani zararın ne ki buradan da konusunu yapıyosun bence değmez yine de aen bilirsin.İstersen bana gönderdikleri rami sana yollayayım sana yolladıklarını bana yolla ki canın sıkılmasın güzel kardeşim benim.Bunları dert etme kendine

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Merhaba avukat bey öncelikle buraya zaman ayırdığınız için ben arkadaş adına teşekkür ederim.Aynı sistemi ben de aldım arkadaşımda aldı bir arkadaşım da alamadı.Bana arkadaşın istediği ramler geldi diğer arkadaşıma arkadaşın rahatsız olduğu ve zarara uğradığı ramler geldi.O zaten uyguna aldığı için sıkıntı yapmadı.Bu arkadaşımız için bu alışveriş sıkıntı olmuş demekki içine sinmeyen bi durum var iade etsin kurtulsun diyorum.Hatta iadeyle uğraşmasın biz alalım 50 TL de kupon verelim karlı çıksın bu işten diyorum.Siz değerli vaktinizi adalet sarayından kalan zamanınızı bırada harcamayın bence rahatınıza bakın.Biz arkadaşın sıkıntısını giderebiliriz.İyi akşamlar sayın avukatım
Bence siz arkadaş olarak aynı sistemleri kullanmalısınız aynı fiyattan biz o sistemleri alalım 100tl de kupon verelim siz de bu naçizane teklifimizi bir düşünün isterseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Bu konuyu gençer ile konuşup düzeltebilir o kadar indirimle zar zor aldığını niye iade etsin satsa bile daha pahalıya satar size niye satsın aynı fiyata adamın alnında enayi falan yazmıyor ha

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bence siz arkadaş olarak aynı sistemleri kullanmalısınız aynı fiyattan biz o sistemleri alalım 100tl de kupon verelim siz de bu naçizane teklifimizi bir düşünün isterseniz
ben arttırıyorum 150tl kupon olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,849
Üyeler
166,094
Son üye
TunaBally
Top Bottom