Neler Yeni

Donanım Arşivi Sistem2- SSD sorunu-Açıklama

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Merhaba arkadaşlar. D2 sahibi olan hemen hemen herkesin yaşadığı bir sorun olduğu için sizi bu konuda bilgilendirmek istedim. Geçtiğimiz ay SSD kullanım sürem 20 gün olmasına rağmen okuma ve yazma hızlarında vaadedilenin çok altında değerler aldığımı buradan sizlere yazmış ve fikirlerinizi almıştım. Benzer sorunları yaşayan çoğu kişinin de olduğunu biliyordum ama insanın başına gelince fikir alma ihtiyacı hissediyor işte. Fikir alışverişi esnasında sorunu çoğu kişinin yaşadığını ancak kimsenin GARANTİ süreci başlatmadığını fark ettim. Ben de SSD'mi 31.08.2020 tarihinde kargoya vererek İtopya'ya ücretsiz bir şekilde gönderdim. Geçen perşembe yani 03.09.2020 tarihinde İtopya'ya ulaşan SSD, VEKTRON Elektronik teknik servisine bugün iletilmiş. SSD seri numarasını itopyadan alarak ( sabahtan beri 3 saat bekletmelerine rağmen, kendileri yardımcı oldu bu konuda teşekkür ediyorum.), yetkili servisi aradım. İnternette bazı olumsuz yorumlar olmasına rağmen gayet kibar ve saygıyla yaklaştılar ve henüz kontrol edemediklerini, elerine bugün ulaştığını ve cuma gününe kadar elden çıkaracaklarını belirttiler. Yapılacak işlemle ilgili bilgi almak istediğimi söylediğimde işlem öncesi veya sonrası yapılanlarla ilgili bana ayrıca arayarak bilgi vermediklerini ancak istersem çarşamba veya perşembe günü tekrar arayarak sorup bilgi alabileceğimi söylediler. Süreçle ilgili ön bilgilendirme olması açısından bu konuyu açıyorum süreç bittikten ben de SINAVLARIMI hallettikten sonra detaylı bir bilgilendirme yazısı yazacağım, sizlere yardımcı olması amacıyla.
-Garantiden çok korkuyordum 30 günü aşar diye düşünüyordum ancak sanırım o kadar uzun sürmeyecek sizlere de fikir olması amacıyla yazılmış bir yazı.
-İtopya birçok aksaklık yaşatan bir firma evet ama yardımcı olmaya çalıştıkları iyi zamanları da oluyor.
-**Dostlarım yukarıda da belirttiğim gibi sınav hazırlığında olduğumdan sorularınızı yanıtlayamayacağım kusura bakmayın. 15-20 gün sonra herkese severek yardımcı olacağım inş. :)

Enes 3078

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
SSD marka neydi? Yine bir DA sistem faciası...

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD marka neydi? Yine bir DA sistem faciası...
cevap vermeyeyim dedim ama yaptığın yorumu görünce dayanmak ne mümkün!
toshiba ocz 500Gb.
Dostum olayın D.A ile ne alakası var adam SSD değiştirme seçeneği sunuyor ben sorunlu olduğunu okuyup bilip görüp aldım. Bütçem ona elveriyordu. @Abdullah Hacıgül kendisi mi üretiyor SSD'yi. Kendisinin fanboyu değilim ama bir şeyler üretmeye yapmaya çalışan insanlara çamur atacağınıza kendiniz iyisini yapın ona da örnek olun o zaman. Ben bir öğretmenim ve senin gibi insanları gördükçe bu ülkeninöğretime değil de eğitime ne kadar aç olduğunu her gün daha iyi anlıyorum ama maalesef eğit eğit bir bitmediniz. Daha iyisini yapamıyorsan insanları bilmeden eleştirme KENDİ TERCİHİMDİ o SSD ve sonuçlarından şikayet etmeden gereğini yapıyorum. ÇÖP de olsa üzülmem merak etme sonuçta bilerek aldım.

Ayrıca o SSD'yi benim nasıl kullandığımı biliyor musun? Dağ olsa yıpranırdı.Yapıcı olmayı dene, üreten ol, geliştiren ol, dibe çeken asla olma. Çünkü dibe çektiğinde seni oradan çıkaracak birini bulamazsın, kendin de oradan tek çıkamazsın.

Top Bottom