- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka tekrar baktımda 15indegeçen günlerde donanım arşivi instagram sayfasında yeni sistemin tarihi 13.07.2022 olarak paylaşıldı diye hatırlıyorum
Kanka tekrar baktımda 15indegeçen günlerde donanım arşivi instagram sayfasında yeni sistemin tarihi 13.07.2022 olarak paylaşıldı diye hatırlıyorum
nerden bakabilirimKanka tekrar baktımda 15inde
bu tamamiyle olmasada bilgi yanlışı suan asusun 27 inç ips monitorunu kullanıyorum ve gayet güzel eski tn panel 27 inç 1080 p monitorumde gerçekten pikseller sayılıyodu ama bilmeden lutfen insanları yanlış yerlere suruklemeyinYakından bakacaksanız 1080P 27 inç'te piksel sayabilirsiniz.
O mouse 150₺Arkadaşlar cuma günü çıkacak olan sisteme kaldım, şuan çok f/p hazır sistem yok gibi mecburen bekleyeceğim. Peki o sistemi alırken stok bitmedem yakalayabilmem için bana verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır? Aslında benim her şey dahil tüm sistem için olan bütçem 20k kendim normal alınca oyuncu koltuğu alamıyorum ama bu sistem 12k bandı olursa bende 300-500 koyar koltukta alırım. O yüzden bende bu sistemi bekleyecektim. Birde bana ekipman düzmemde nelere dikkat etmem gerektiğini söyler misiniz?
Ben şöyle bir şey yapmıştım ekipmanları.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kart bilgilerini nasil kopyalayacagiz ?Kart bilgilerini kopyala bildirimleri aç kanalda ve sitede geleceği saatte sürekli f5 at. Geldiği anda açıklamaya gir bilgileri yapıştır ver siparişi başka türlü alamazsin
Bilgisayarda not defterine Yaz açık dursun ctrl c ctrl v yap. Telefonda panoya kopyala veya telefonun bolunmus ekran özelliği varsa usttekinide yapabilirsinKart bilgilerini nasil kopyalayacagiz ?
1080p ips 24 de 27 de kullandım. 27 de pikseller beni çok rahatsız etmişti. Şu an 24 kullanıyorum. 1080 için en ideal 24. 27 bence 2k monitörde çok güzel oluyor.bu tamamiyle olmasada bilgi yanlışı suan asusun 27 inç ips monitorunu kullanıyorum ve gayet güzel eski tn panel 27 inç 1080 p monitorumde gerçekten pikseller sayılıyodu ama bilmeden lutfen insanları yanlış yerlere surukle
He bende farkli bir sey sandim sanki onceden kart bilgileri kayitli oluyor hicbir sey yapmadan siparis veriliyor sandimBilgisayarda not defterine Yaz açık dursun ctrl c ctrl v yap. Telefonda panoya kopyala veya telefonun bolunmus ekran özelliği varsa usttekinide yapabilirsin
Öylede oluyor çoğu sitede ama itopyada varmı bilmiyorumHe bende farkli bir sey sandim sanki onceden kart bilgileri kayitli oluyor hicbir sey yapmadan siparis veriliyor sandim
O nasil yapiliyor n11 de oluyordu sanki 11 11 indirimlerindeÖylede oluyor çoğu sitede ama itopyada varmı bilmiyorum
Monitör gerçekten çok uygun bulmuşsun, onun haricinde V2 mouse kullanıyorum almakla iyi yapmışsın güle güle kullan.