Neler Yeni

Donanım Arşivi Sistemleri Neden Hafta Sonu Çıkıyor ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben bu konuyla ilgili çok şikayetçiyim cebimizde para var hesapta 9500 TL para var dışarı çıkamıyoruz hesaba para atamıyoruz. Birisinden göndermesini istesek hafta sonu diye para gelmiyor. EL capitan sistemde de aynı sorunu yaşadım polisten izin alıp çıktım dışarı. Şimdi en yakın bankamatik 20 dakika uzağımda ben bu sistemi alamıyorum kısacası böyle saçma sapan nedenlerden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
furkan türk
Ben bu konuyla ilgili çok şikayetçiyim cebimizde para var hesapta 9500 TL para var dışarı çıkamıyoruz hesaba para atamıyoruz. Birisinden göndermesini istesek hafta sonu diye para gelmiyor. EL capitan sistemde de aynı sorunu yaşadım polisten izin alıp çıktım dışarı. Şimdi en yakın bankamatik 20 dakika uzağımda ben bu sistemi alamıyorum kısacası böyle saçma sapan nedenlerden.
herkesin tek tek ne durumda olucagini soramaz ya bu adam?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hafta sonu para geçişi yapılıyor.
Ve hocam çıkacağı belliydi bu sefer keşke hesabınızda dursaydı para :(

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mantıklı isyan.
@Abdullah Hacıgül
Cuma günü olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Presodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Burak Öner
Yani Abdullah Abi sistemin 8-9k civarı olmayacağını iletmişti bizlere. Biraz takipte kalıp paranı ona göre ayarlasan böyle sıkıntılar çekmezsin diye düşünüyorum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram eksiltiyorum 320 tl düşüyor 9679 TL oluyor yine alamıyoruz bari anakart falan düşürebilsek yada ssd 256 olsa onuda düşürüp alıcam. Öyle bir seçenekte yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1-2 gün önceden duyuru yapmıştık aslına bakılırsa. Cumartesi-pazar günleri çoğu kişinin evde olması da ayrı bir avantajdır ama.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani Abdullah Abi sistemin 8-9k civarı olmayacağını iletmişti bizlere. Biraz takipte kalıp paranı ona göre ayarlasan böyle sıkıntılar çekmezsin diye düşünüyorum
tamam 8 9k olmayacaktı ama şimdi bu kadar hesabımdaki parayla fark 500tl 500 tl için sistemi alamıyorum şaka gibi.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
@Abdullah Hacıgül 'ün türkiye ortalamasını baz aldığını düşünüyorum çoğunlukla pazar günleri herkesin babası evde oluyor ve baban evde değilken senin kartın yoksa kart babandasa nasıl alıcaksın ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
1-2 gün önceden duyuru yapmıştık aslına bakılırsa. Cumartesi günleri çoğu kişinin evde olması da ayrı bir avantajdır ama.
İyide bu kadar hesabımda ki fiyata bu kadar yakın miktar olunca insan sinirleniyor diyorum ya ram çıkartınca 9679 TL 179 TL yüzünden sistemi alamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül 'ün türkiye ortalamasını baz aldığını düşünüyorum çoğunlukla pazar günleri herkesin babası evde oluyor ve baban evde değilken senin kartın yoksa kart babandasa nasıl alıcaksın ?
Telefon deden bir şey var kart olması gerekmiyor

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Herşeyden bağımsız şunu gözlemledim hem para biriktiren olsun hem kredi kartı olsun insanlar maddi konuda sanırım rahatlar sosyal medya da herkes yoksulluktan dem vuruyor şu bir haftada kart çıktı çıkalı dönen paranın haddi hesabı yok üzerine tez yazılacak bir durum nerdeyse 😬

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İyide bu kadar hesabımda ki fiyata bu kadar yakın miktar olunca insan sinirleniyor diyorum ya ram çıkartınca 9679 TL 179 TL yüzünden sistemi alamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon deden bir şey var kart olması gerekmiyor
Sen babanı arayacaksında baban açıcakta ohoo.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kendimce haklı adam.

Top Bottom