Neler Yeni

Donanım Arşivi Sistemlerini Alma Taktikleri Nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Arkadaşlar, saniyesinde girsem bile alamıyorum. Mesela dün sistem paylaşıldıktan sonra 12’ye kadar refresh attım ama maksimum yapabildiğim sepete ekleyebilmek oldu. Sepete eklesem bile sepetime gidince boşalıyordu. Bunun bir taktiği falan var mıdır? Bilgisayardan değil de telefondan girmek gibi falan.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Cin gibi hızlı olman lazım 😅 başka bir taktiği yok

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
interneti ve eli ve cihazı yeterli (10 yıllık laptop var bende mesela donuyor onla alman zor olur vs.)olan alıyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
Tüm eş, dostu örgütleyip en hızlı internete bağlanmak, siteyi açık tutmak ve biraz antreman.
Kart bilgilerini de kayıt et ayrıca.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yok..

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ya biraz şans işi sağlam sistemi olan hızlı interneti olan adamlar bile yetişemedi yani.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar, saniyesinde girsem bile alamıyorum. Mesela dün sistem paylaşıldıktan sonra 12’ye kadar refresh attım ama maksimum yapabildiğim sepete ekleyebilmek oldu. Sepete eklesem bile sepetime gidince boşalıyordu. Bunun bir taktiği falan var mıdır? Bilgisayardan değil de telefondan girmek gibi falan.
Referans bulmak en kolay yöntem olur. :D Mağaza veya web farketmiyor herkes çöküyor.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
ben hiç refresh atmadım youtube linkine tıkladım hep yeni sekme açtı. Açılan ilk linkten aldım ve ilk defa alıyorum hazır sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben hiç refresh atmadım youtube linkine tıkladım hep yeni sekme açtı. Açılan ilk linkten aldım ve ilk defa alıyorum hazır sistem.
Gerçekten şansa bağlı o zaman.

Top Bottom