Neler Yeni

Donanım Arşivi Sistemlerini Stoklayan kara borsacıları nasıl engelleriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Ayrıca sen kimsin de şereften yoksun diyorsun?
Şeref aslında insanı insan yapan değerlerin bütününe denir şerefin kelime anlamına baktığınızda 1. sıra da onur geldiğini görürsünüz onurda insani değerleri bütününü temsil eder hiç bir insani değer yoktur ki ekonomik gücü zayıf kimselere yönelik bir kampanyayı fırsat bilip stoklayıp sırf o amaçla aldığını gözümüze sokan ilanları ile 12 ile 17 K fiyat çekmez dostum buna kara borsacılık denir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Neyse insanlar üstüne alındı şereften yoksun dememi asıl amacım aslında bunun önüne nasıl geçeriz foruma özel bir sistem yapsak günlük forumda takılan kimselerin haberi olsa sadece diyordum ben üye olmadan 1 yıldan uzundur bu forumu takip ediyorum ve bu tarz kaliteli forumlarda 2016'den beri üyeliğim var. Forum kullanıcılarına yönelik bir sistem istesek diyordum bence Youtube olmazsa bunların oranı çok azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna ticaret denir. Ülkemizde ticaret anlayışı kötü ama.
Kesinlikle bu da şereften yoksunluk gerektiriyor bu şahsi görüşüm kimse üzerine alınmasın seviyeli sohbetin teşekkür ederim söylediklerinin tamamına katılıyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Neyse insanlar üstüne alındı şereften yoksun dememi asıl amacım aslında bunun önüne nasıl geçeriz foruma özel bir sistem yapsak günlük forumda takılan kimselerin haberi olsa sadece diyordum ben üye olmadan 1 yıldan uzundur bu forumu takip ediyorum ve bu tarz kaliteli forumlarda 2016'den beri üyeliğim var. Forum kullanıcılarına yönelik bir sistem istesek diyordum bence Youtube olmazsa bunların oranı çok azalır.
İlk önce başlığı düzeltin. Foruma özel sistem satışları da oluyor ve bunun için basit gereksinimler sunuyorlar:

* Üye, 3 aydan uzun süredir forumda olmalı.
* Üye, 80+ Silver üyeliğine sahip olmalı.

Bunlar sık olmuyor ancak. Sıklaştırılabilir. Ancak bu sefer de mesaj kasmak için yerli yersiz konuşanlar oluyor. Bu şekilde de forumun düzeni altüst oluyor.

TİTAN.

80+ Platinum
Selamın Aleyküm Donanım Arşivi 9999 TL olan sistemini kaçırdım sistemimi güncellemek için sattım şimdi yenisine bakıyorum biraz ekleme yaparak girip baktım sıfırı acayip fiyat artışına maruz kalmış neyse 2.el bakayım dedim Türkiye geneli ilan bakıyorum artık o dereceye geldim gitmişler Donanım Arşivinin sistemini almışlar kutusu açılmadan daha üstünde ki taşıma bandını sökmemiş 12 bin TL'ye ilana koyuyor bunlara nasıl önlem alınabilir ya bunları önlemenin bir yolu yok mu? bir değil iki değil bunlar yüzünden asıl ihtiyacı olana stok kalmıyor. Bunu okuyanlardan birisi o ticari stokcularsa bilsin ki foruma saygımdan ağzımı bozmuyorum.
1.Şereften yoksun demek çok ağır bir itham
2.O işi yapmıyorum
3. Herkes ekmeğinde bir tek bu durumda yok
4. Baya ağzını bozmamışsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
İlk önce başlığı düzeltin. Foruma özel sistem satışları da oluyor ve bunun için basit gereksinimler sunuyorlar:

* Üye, 3 aydan uzun süredir forumda olmalı.
* Üye, 80+ Silver üyeliğine sahip olmalı.

Bunlar sık olmuyor ancak. Sıklaştırılabilir. Ancak bu sefer de mesaj kasmak için yerli yersiz konuşanlar oluyor. Bu şekilde de forumun düzeni altüst oluyor.
Teşekkür ederim bunun varlığından haberim yok bu forumda yeniyim ben genel forumlarda takılıyorum daha çok ancak burayı da çok sevdim başlığı düzelteyim zaten üzerine alınması gereken kitle alındı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Teşekkür ederim bunun varlığından haberim yok bu forumda yeniyim ben genel forumlarda takılıyorum daha çok ancak burayı da çok sevdim başlığı düzelteyim zaten üzerine alınması gereken kitle alındı.
Üzerine alınan kitle dediğin kesimin umurunda olmadı aslında. Yapanlar yapmaya devam edecek. Dediğim gibi, bunun önüne geçemezsin.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Bunu engelleyemezsinki. Ve alan kişi satabilir bu normal bir şey.

Bunu engelleyemezsinki. Ve alan kişi satabilir bu normal bir şey.
He ama keşke hiç sistemi olmayan ihtiyacı olan alsa ama yapacak bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
1.Şereften yoksun demek çok ağır bir itham
2.O işi yapmıyorum
3. Herkes ekmeğinde bir tek bu durumda yok
4. Baya ağzını bozmamışsın
Ağır konuştuğumu sanmıyorum bu ekmek değil böyle ekmek kazanılmaz dostum Venezuela'da tuvalet kağıdını stoklayıp kara borsa satanlar ile aynı kafa yapısını görüyorum.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Engellemene gerek yok . Satış ilk açıldığında girersen alırsın.

Megan

80+ Silver
Ben bunu şeye benzetiyorum sokakta kalanlara ihtiyaç sahiplerine yemek veriliyor sen o yemeği satmak için stokluyorsun buna benzer bir durum Donanım Arşivi ekonomik durumu iyi olmayanlara hitap etmek için sistem hazırlıyor adamlar ticaret için kutusunu bile açmadan 2 ay bekletip piyasaya sürüyor sınırlı stok ürünü.

Anladım yok üstad ya ticaret stokculukla olmaz ki ihtiyaç sahiplerine yönelik sınırlı stok sistemi stoklayıp satmak nedir aynı adam 2 tane almış şuan hala bakıyorum o ilanlara sizin mantığınızla sıfır arabaları bayiden toplayıp 2.el de daha pahalıya satanlarda ticaret yapıyor o halde.
Tamam haklısın da yapacak bir şey yok. Düşününce suç da olmuyor yine normal fiyata satıyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Selamın Aleyküm Donanım Arşivi 9999 TL olan sistemini kaçırdım sistemimi güncellemek için sattım şimdi yenisine bakıyorum biraz ekleme yaparak girip baktım sıfırı acayip fiyat artışına maruz kalmış neyse 2.el bakayım dedim Türkiye geneli ilan bakıyorum artık o dereceye geldim gitmişler Donanım Arşivinin sistemini almışlar kutusu açılmadan daha üstünde ki taşıma bandını sökmemiş 12 bin TL'ye ilana koyuyor bunlara nasıl önlem alınabilir ya bunları önlemenin bir yolu yok mu? bir değil iki değil bunlar yüzünden asıl ihtiyacı olana stok kalmıyor. Bunu okuyanlardan birisi o ticari stokcularsa bilsin ki foruma saygımdan ağzımı bozmuyorum.
Kanka ticaret bunun adı.Sen de yapabilirsin

Top Bottom