Aynen, tr serverda hdd kesinlikle var şöyle fark ettim zaten yavaş bir de ets de yüklenirken müzik kesik kesik gelir oradan da fark ettim. Mobilden canım sıkılınca vpn ile açıyorum arada.ssd de vardır şimdi sana gelen pc de
Can Sungur hocam kim olacak başkaHocam c.s kim? ipucu verebilir misiniz
burada c.s adlı şahıs niye böyle gösterildi bilmiyorum drama vardır veya gerçekten öyledir ama tavsiyem su dalgalıyken yanlış kişileri göstermeyelim sonra ayıp olmasın.storyde görüldüğü gibi geforce now dramasında biri yüksek ihtimalle c.s abdullah abiyi şikayet etmiş utanmadan siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında
Alıntıyı görüntüle
can sungurun çok fazla adını duyuyorum kendini zedeleyecek olaylarda.Can Sungur hocam kim olacak başka
olay kısaca şöyle adam öyle bir savunuyor ki geforce nowu toz kondurmuyor ve sürekli yalan söylüyor geforce nowa laf edenlere beni kıskanıyorsunuz diyor mesela diyor ki hdd yok tüm bilgisayarlar ssd ama yayında kendine hdd geliyor şakayla geçiştiriyor sonra tüm pc ler rtx diyor gtx 1060 çıkıyor bide aksini savunanlara yalancılar beni kıskanıyorsunuz diyorburada c.s adlı şahıs niye böyle gösterildi bilmiyorum drama vardır veya gerçekten öyledir ama tavsiyem su dalgalıyken yanlış kişileri göstermeyelim sonra ayıp olmasın.
Turkcell şaşırtmıyor zaten her ne geçerse eline içine etmeyi beceriyor.
Geforce now ile oynayacağıma oynamam daha iyi hayatımda bir şey eksilmiyor eksilmedi de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
can sungurun çok fazla adını duyuyorum kendini zedeleyecek olaylarda.
Olayı nedir tam olarak?
Zamanında bir Dost kayaoğlu olayı vardı orada bence haksızdı ama başka bilmiyorum ve sanırsam biraz popülist
burada c.s adlı şahıs niye böyle gösterildi bilmiyorum drama vardır veya gerçekten öyledir ama tavsiyem su dalgalıyken yanlış kişileri göstermeyelim sonra ayıp olmasın.
Geforce now ile oynayacağıma oynamam daha iyi hayatımda bir şey eksilmiyor eksilmedi de.
Olayı nedir tam olarak?
Zamanında bir Dost kayaoğlu olayı vardı orada bence haksızdı ama başka bilmiyorum ve sanırsam biraz popülist
Arkadaşlar olayları açıklamışlar. Her şeyin altından çıkıyor bu adamburada c.s adlı şahıs niye böyle gösterildi bilmiyorum drama vardır veya gerçekten öyledir ama tavsiyem su dalgalıyken yanlış kişileri göstermeyelim sonra ayıp olmasın.
Olayı nedir tam olarak?
map yarim saatte yukleniyo cildirmistim o gun bir suru para gittiAynen, tr serverda hdd kesinlikle var şöyle fark ettim zaten yavaş bir de ets de yüklenirken müzik kesik kesik gelir oradan da fark ettim. Mobilden canım sıkılınca vpn ile açıyorum arada.