Yagi
80+ Bronze
@AydinSahin Özellikle sen!
Bu foruma bir şans vermek adına insanlara yararlı olabilecek içerikler açtım, kendilerine göre yaptığım en kötü yanlışda beni aşşağılayıp direk dalga geçme yoluna gittiler, özellikle @AydinSahin arkadaşa düzgün bir şekilde hatasını söyleyip eleştiri yaptım, ancak bana sürekli kışkırtıcı mesajlar attı, "DEFOL GİT! KONULARIMA MESAJ YAZMA" dediğim için ben uyarı aldım şaka gibi
SSLER.
@AydinSahin
@AydinSahin
@AydinSahin
Alttaki ssde güzelce cevap vermeyi de denedim.
@AydinSahin
@AydinSahin
@AydinSahin
Bakınız gayet güzel cevaplar verdim, arkadaş kötü ürünler önerdiği için bir rehber de ben açtım ve orada hala bu tür mesajlarını atmayı sürdürdü bakabilirsiniz:
Ardından sadece "DEFOL GİT KONULARIMA YAZMA!" tarzı bir yorum yaptım, çünkü orda patladım artık sinirden ve uyarı aldım
Donanım arşivi forum bu tür toxic insanların mekanıysa banlar mısınız beni?
Bu foruma bir şans vermek adına insanlara yararlı olabilecek içerikler açtım, kendilerine göre yaptığım en kötü yanlışda beni aşşağılayıp direk dalga geçme yoluna gittiler, özellikle @AydinSahin arkadaşa düzgün bir şekilde hatasını söyleyip eleştiri yaptım, ancak bana sürekli kışkırtıcı mesajlar attı, "DEFOL GİT! KONULARIMA MESAJ YAZMA" dediğim için ben uyarı aldım şaka gibi
SSLER.
Alttaki ssde güzelce cevap vermeyi de denedim.
Bakınız gayet güzel cevaplar verdim, arkadaş kötü ürünler önerdiği için bir rehber de ben açtım ve orada hala bu tür mesajlarını atmayı sürdürdü bakabilirsiniz:
Her bütçeye uygun kulaklık önerileri 🎧 100-650TL en iyiler.
Öncelikle merhaba, forumda incelediğim kadarıyla düzgün bir kulaklık rehberi yok. Bundan dolayı Kalitesinden emin olduğum kulaklıları her bütçeye göre sıralamaya karar verdim. 100-200TL Bütçe: İlk ürünümüz Gamenote H2016D öncelikle kulaklığın kendi kullanıcısı olduğumu belirtmek isterim :)...
forum.donanimarsivi.com
Ardından sadece "DEFOL GİT KONULARIMA YAZMA!" tarzı bir yorum yaptım, çünkü orda patladım artık sinirden ve uyarı aldım
Donanım arşivi forum bu tür toxic insanların mekanıysa banlar mısınız beni?