Donanım Arşivi ucuzluğu

Emirza

80+
Reaksiyon skoru
51
Beyler şimdi donanım arşivi baya iyi fiyatlı bilgisayarlar paylaşıyo bende almayı düşünüyorum da şimdi 15k gitmesin diye böyle hiç sorun yaşayan oldu mu aranızda. Herhangi bir konu da geç cevap falan her şey. Beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Beyler şimdi donanım arşivi baya iyi fiyatlı bilgisayarlar paylaşıyo bende almayı düşünüyorum da şimdi 15k gitmesin diye böyle hiç sorun yaşayan oldu mu aranızda. Herhangi bir konu da geç cevap falan her şey. Beni aydınlatırsanız sevinirim :)
Anlamadim

15K gitmesin derken?
Parayı vereceksin ve sistemin gelmeyeceğini mi düşünüyorsun? 😀
Online fatura mail adresine anında geliyor zaten.
böyle sert çıkışmak yerine arkadaşımıza daha nazik bir dille yardımcı olabiliriz, tanımıyor ve pek bilgisi olmuyor olabilir. Dostum donanım arşivi güvenilir biridir çıkaracağı sistemleri gönül rahatlığıyla alabilirsin, mail adresine direk e-fatura olarak faturan geliyor.

herhangi bir sorun olursa direkt abdullah abi ile iletişime geçersin forumdan veya mail yoluyla vs. Forumda sorunla alakalı bir konu açarsan, Abdullah abi dahil birçok insan yardımcı olur zaten.

böyle sert çıkışmak yerine arkadaşımıza daha nazik bir dille yardımcı olabiliriz, tanımıyor ve pek bilgisi olmuyor olabilir. Dostum donanım arşivi güvenilir biridir çıkaracağı sistemleri gönül rahatlığıyla alabilirsin, mail adresine direk e-fatura olarak faturan geliyor.
Sert çıkışmadım ki, yazı dilinde o şekil anlaşılmış olabilir. Online bir şekilde faturanın kesileceğini söyledim.

Ucuz üründe ne sıkıntısı?
Karpuz mu bu 😀

Ben sistem almıştım sistem 15 günde geldi (karantina olduğu için yoğunluk vs vardı o sebepten).
Geldikten sonra ekran kartım bozuldu yazılım güncellemesi yaparken. Sonra garantiye yolladım değiştirip yenisini yolladılar.
2 yıldır kullanıyorum. Sorun yok memnunum.

Başta bi üzüldüm zamanında, aldığım sistem DA sistem 2 idi ,pahalı geldi o zaman sistemler. Çok maceralar atlattı.
Şimdi daha da pahalıymış.
Ben de almadım diye üzülüyorum daha kötü 😔

Geri