Devilll20 80+ Silver Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 3,698 Reaksiyon skoru 1,894 2 Haziran 2025 #1 Bütçe 6300 Bu çocuktan olur.
SadeceBirisi. Cezalı 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 16,299 Reaksiyon skoru 9,840 2 Haziran 2025 #2 tek hatası anakartın ram slotunun 2 ayağı yok demesi onlar sabit geliyor takınca üst klipsleri takacak eğer yanlış anlamadıysam zorladıysam sokarım kısmı güldürttü ama cidden iyi
tek hatası anakartın ram slotunun 2 ayağı yok demesi onlar sabit geliyor takınca üst klipsleri takacak eğer yanlış anlamadıysam zorladıysam sokarım kısmı güldürttü ama cidden iyi
Devilll20 80+ Silver Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 3,698 Reaksiyon skoru 1,894 3 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SadeceBirisi. yazmış: tek hatası anakartın ram slotunun 2 ayağı yok demesi onlar sabit geliyor takınca üst klipsleri takacak eğer yanlış anlamadıysam zorladıysam sokarım kısmı güldürttü ama cidden iyi Devamı için tıklayın... Sonlarıda komik xD Tam bilgili değil ama o yaştaki bi çocuk için fazlasıyla bilgili. Ben tebrik ettim. Ulaşabilirsem SSD hediye edicem aldığı SSD arızalı gelmiş.
SadeceBirisi. yazmış: tek hatası anakartın ram slotunun 2 ayağı yok demesi onlar sabit geliyor takınca üst klipsleri takacak eğer yanlış anlamadıysam zorladıysam sokarım kısmı güldürttü ama cidden iyi Devamı için tıklayın... Sonlarıda komik xD Tam bilgili değil ama o yaştaki bi çocuk için fazlasıyla bilgili. Ben tebrik ettim. Ulaşabilirsem SSD hediye edicem aldığı SSD arızalı gelmiş.