Jokster
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Yunus Emin
Arkadaşlar herkese merhaba. kasım 2019 da DA v3.5 sistemi almıştım. Uzun süredir işimi gördü memnundum fakat arada nadirde olsa sistem donup kendini kapatıyodu. Sistemde önce ekran gidiyo ses gelmeye devam ediyo ama 5-6 saniye sonra seste gidiyo ardından ekran kartının fanı turbo modda gibi çalışmaya başlıyo öyle kalıyo görüntü gelmiyo sistemi resetlemem gerekiyor. Ayrıca Abdullah abi sistem testini yaparken oynadığı oyunlarda aynı ayarlarda aynı fpsleri alamıyodum sisteme 8 gb ramde eklemiştim. Bazı oyunlarda da çok sık fps dropları yaşıyorum. Sanıyorum ki driverlarda filan bi hata yaptım fakat onları da kontrol ettiğimde bi sorun göremiyorum. Şunu da eklemek istiyorum nedense hiç bi oyunda ayarları full çekmeme rağmen ekran kartı sıcaklığını 60 derece üstü görmedim bu yüzden de sorunun ekran kartından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Garantiye göndermeyi düşündüm ama soruna tam olarak ne yazıcağımı bilmiyorum ve en az 2 haftalık bi kaybı olacak bana bu da işim için büyük sorun olucak. Ne yapabilirim sizde.
Not: İşlemciye oc filan uygulamadım pc geldiğinde sadece radeon software ve msı afterburner kurdum sadece.
Not: İşlemciye oc filan uygulamadım pc geldiğinde sadece radeon software ve msı afterburner kurdum sadece.