- En İyi Cevap
- 4
Bu fiyata nerede 2060 at var link atsana aga sizden de bir link istiyoruz biriniz atmıyorsunzsence bu gerçek olurmu? olmaz. çünkü bu fiyata 2060lar gelmişken abdullah abi bu fiyata 1660ti yapmaz
Bu fiyata nerede 2060 at var link atsana aga sizden de bir link istiyoruz biriniz atmıyorsunzsence bu gerçek olurmu? olmaz. çünkü bu fiyata 2060lar gelmişken abdullah abi bu fiyata 1660ti yapmaz
bu fiyata 2060 zannetmiyorum dostum keşke öyle olsa kendiside gtx dedi zatensence bu gerçek olurmu? olmaz. çünkü bu fiyata 2060lar gelmişken abdullah abi bu fiyata 1660ti yapmaz
1660 12100f o zaman ya ti - super değilse. ama ters köşede gelebilirHaksız mıyım dostum? gayet ciddiyim.
abi demek istediğim geçen ay 9k ya vatan yaptı geçende pc hocası yaptı 9.5k ya. bu fiyata demişken 8 değil de 9 yani onu kastettim. ama sen 8 bandı dedin o paraya yok orda haklısın.Bu fiyata nerede 2060 at var link atsana aga sizden de bir link istiyoruz biriniz atmıyorsunz
umarım stok sayısıdırçook merak ediyorum artık 1 günden az bi süre var bakalım ne çıkıcak arkadaşlar çözmemizin hiçbir olasılığı yok alacaklara hayırlı olsun özellikle merak ettiğim şey Abdullah abi bir şeye çok şaşırıcaksınız diyodu. onu çok merak ediyorum.
bence onun dışında bir şey çünkü stok 200 300 olan sistemler gibi değil gibisinden bişe demişti diye hatırlıyorumumarım stok sayısıdır