MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
lan fotoğrafta gtx serisi vardı.
fake atmış hocam videoda öyle diyorlan fotoğrafta gtx serisi vardı.
ufak tefek donanımsal farklarla m k d 4 daha ileriye dönük diye biliyorum, bide 13. nesil işlemcileri h610 bomber destekleyecek mi onu bilmiyorum, fiyat olarakta 250-500 fark var aralarında bunları göz önünde bulundurarak söyledim hocamanakarttaki daha iyi olan ne meraktan soruyorum ?
zihniyete bak şeye kızıyorum bu videoların amacı, günümüz standartlarına sahip bir pc sahibi olamayan arkadaşlarımız için lanse ediliyor tabi fırsatçılar durur mu elhamdülillah. parası olan alsın tabi ne yapıyorsa yapsın..al sata gidermi
Bu sistem video edit ve canlı yayın konusunda 12100f- rx 6600 kombinasyonundan daha iyi performans gösterir mi?Sizce nasıl sistem? Alınır mı?
göstermezBu sistem video edit ve canlı yayın konusunda 12100f- rx 6600 kombinasyonundan daha iyi performans gösterir mi?
bilader duyar kasmak yerine bi sonraki yorumumu oku bende ekran kartını satıp üstüne koyup 3060 almak içn uğraşıyorum şu boş duyarlarınızı başka yerde kasınzihniyete bak şeye kızıyorum bu videoların amacı, günümüz standartlarına sahip bir pc sahibi olamayan arkadaşlarımız için lanse ediliyor tabi fırsatçılar durur mu elhamdülillah. parası olan alsın tabi ne yapıyorsa yapsın..
İşlemcinin render performansı nasılalınır çok iyi
test videolarına bakmak lazım bilemiyorumİşlemcinin render performansı nasıl
4090 lı sistem alacağım şuan 3060 lı notebook var satsam mı yoksa beklesemmi bilemedimkanka eğer bütçen buysa kesinlikle al çok pişman olursun