wake up to reality
80+ Silver
eminim bilerek yapılıyor kaç kere sistem aldım şuan bilerek sepetin yavaşlatıldığına emininm
foruma özel yapıldığında 1000 yorum ve üzeri yapanlar için geçerli oluyor hocam engelemek için al satcıları. malesef ona yetişmeniz de zorkral artık yapacağın sistemleri foruma özel yap al satcılar yüzüne bizde alamıyoruz @Abdullah Hacıgül
kral artık yapacağın sistemleri foruma özel yap al satcılar yüzüne bizde alamıyoruz @Abdullah Hacıgül
Forumda yok mu sanıyorsun adam mesaj atmış aldım diye 5 dk sonra sarı siteye koymuşkral artık yapacağın sistemleri foruma özel yap al satcılar yüzüne bizde alamıyoruz @Abdullah Hacıgül
o nasıl olacak? kişiye özel stok açsınlar o zamanforuma özel yapıldığında 1000 yorum ve üzeri yapanlar için geçerli oluyor hocam engelemek için al satcıları. malesef ona yetişmeniz de zor
5 günlük kullanıcılar da yararlanmaması için yapılıyor , öyle olursa hepimiz açalım yeni profil bol bol alalım , adam engellemek için mecburen 80+ bronze üyeler için satışa çıkarıyor gayette mantıklı.o nasıl olacak? kişiye özel stok açsınlar o zaman
beni de bilgilendirimisiniz hocam durumdan aynı sorunu yaşıyorumarkadaşlar ben aldım bankada ödeme var fakat sipariş bölümünde kesinlikle siparişim görünmüyor sitede düzeldi şuan bir sıkıntı da görünmüyor ne olacak acaba mail falan attım ama geri düşer mi acaba sipariş
ahhahahahahahbiri sarı siteye düşmüş yazmış , onaylanmayan ilanı sadece ilanı koyan paylaşabilir. arkadaş kendi koymuş bide atmış oraya trajikomik xD
Mağazada mısın? Bende mağazadayım kardeşime alcam150 lira taksi verip gidiyorum 14 dk kaldı bakalım inş alırım