Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

5 günlük kullanıcılar da yararlanmaması için yapılıyor , öyle olursa hepimiz açalım yeni profil bol bol alalım , adam engellemek için mecburen 80+ bronze üyeler için satışa çıkarıyor gayette mantıklı.
Kardeşim forumun amacı nedir? 5 günlük adam da bir 5 yıllık adam da hepsi bu forumun sakini. Düşünce tarzın yanlış.

ya lütfen birisi bana alsın mağazdaki arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var
parasını anında gönderirim

al-satçıların katılım tarihi yeni de değil bunun önüne geçmek imkansız gibi bir şey

Kardeşim forumun amacı nedir? 5 günlük adam da bir 5 yıllık adam da hepsi bu forumun sakini. Düşünce tarzın yanlış.
Forumun amacı bilgi paylaşımı ve aktarımıdır , 0 mesaj ve 0 reaksiyonlu bir adam ne paylaşmış yada ne bilgisi almış olabilir , evet 1 bilgi aldı oda oan o sistemi almak aynı gün içerisinde açmış ve o ürün almaya hedeflemiş kendini, 5 yıllık arkadaşın ile 5 günlük arkadaşın aynımıdır değildir ,
sana destek veren mi önemlidir destek vermeyen mi ? bunları düşünmek lazım.

Ankara mağazasında olan var mı?

Link gelene kadar bekledim cikar cikmaz girdim coktu ilk ram eksik dedi ram i deyistir dim fiyat 9100 tl oldu yine de sepete ekledim. Afres bilgilerime girdimde dedkihazir sistem yok dedi ilk girenler dendimnasil oyuso 300 stok aninda gitti

Geri