Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Ben iptal ettim arkadaşlar gamegarajın tutumu yüzünden. Dandik parçalarla bilgisayar yapıp yolluyorla PSU'nun mov korumsı bile yok kasada kafama sinmemişti zaten. CL46'da kafamı karıştırıyordu. Her ay bilgisayar almıyoruz sonuçta alınca bari iyisini alalım. Ben itopyaya bakacağım @Abdullah Hacıgül yeni sistem yayınlayacak muhtemelen o olmasa bile şu anda güzel sistemler var MSI'lı Asuslu. Oem paketlerde yakında yazmışlar Donanım arşivi sistemi için. En azından bildiğimiz gördüğümüz ne geleceği belli olan bir şey alırız kaliteli bir şey alırız. Süpriz kutu durumu yok. 12 Taksit her ne kadar avantaj olsa da içime bir türlü sinmedi. Ben 5 Taksit itopyadan devam. Alanlara hayırlı olsun.
Sistem yayınlamayacağım

Sistem yayınlamayacağım
Peki abi sağlık olsun bunu erkenden haber vermen iyi oldu o zaman beklememe gerek yok. Ben sistemleri inceliyorum şimdilik gözüme çarpan sistemde INTEL Core Ultra 5 245KF 4.2GHz + RTX 5070 MSI Shadow 3x modelleri var. Rami'de CL30 6000 mhz 57k fiyat çıkıyor buna sıcak bakıyorum. Bunlara göre sadece palit ile bu model arasında bile 8k oynuyor buna değer bence. İşlemcide hakeza anlatmama gerek yok sanırım. Yine de teşekkürler abi vade farksız taksit bu dönemde bulunamayan bir şey. Seviliyorsun...

Peki abi sağlık olsun bunu erkenden haber vermen iyi oldu o zaman beklememe gerek yok. Ben sistemleri inceliyorum şimdilik gözüme çarpan sistemde INTEL Core Ultra 5 245KF 4.2GHz + RTX 5070 MSI Shadow 3x modelleri var. Rami'de CL30 6000 mhz 57k fiyat çıkıyor buna sıcak bakıyorum. Bunlara göre sadece palit ile bu model arasında bile 8k oynuyor buna değer bence. İşlemcide hakeza anlatmama gerek yok sanırım. Yine de teşekkürler abi vade farksız taksit bu dönemde bulunamayan bir şey. Seviliyorsun...
pahalı ama güle güle kullan

elite s15 hakkında ne diyorsunuz ya biraz indirim olsa aslında iyi de fiyat avantajı yok ya taksikle almayı düşünmüyorum

elite s15 hakkında ne diyorsunuz ya biraz indirim olsa aslında iyi de fiyat avantajı yok ya taksikle almayı düşünmüyorum
Taksitle almayacaksan boşa bakma Vatanda bile daha iyi fiyata sistemler var. Millete iteklediler ben taksit avantajı var diye bakmıştım ama ona bile değmez sabahtan beridir araştırıyorum elle tutulur yanı yok. İtopyaya da bakabilirsin. Bende bakınıyorum.

Taksitle almayacaksan boşa bakma Vatanda bile daha iyi fiyata sistemler var. Millete iteklediler ben taksit avantajı var diye bakmıştım ama ona bile değmez sabahtan beridir araştırıyorum elle tutulur yanı yok. İtopyaya da bakabilirsin. Bende bakınıyorum.
vatana da baktım da orası da boş geçti 9070xt çıkarmadılar 10 tane sistem çıkarmışlar bu sene ki indirimler hiç hoş değil keşke 3-4 gün önce alaydım sistemi

vatana da baktım da orası da boş geçti 9070xt çıkarmadılar 10 tane sistem çıkarmışlar bu sene ki indirimler hiç hoş değil keşke 3-4 gün önce alaydım sistemi
Kesinlikle. Bende boşuna beklemişim bilseydim şimdiye alırdım. Ama bakınmaya devam illa düşer bir tane. Seni tanımıyorum belki de hiç görüşmeyeceğiz ama sana verebileceğim en büyük tavsiye sisteminde kaliteli parçalar kullan emin ol aradaki fiyat farkına değer. Markalar boşuna marka olmuyor arkalarında sağlam bir geçmişleri var. Tabii ki her zaman testlerini ve kullanıcı yorumlarını incelemeyi unutma. Umarım gönlündeki sistem ulaşabilirsin.

BU ELİTE S5 MODELİN BİLEŞEN LİSTESİ VARMI NE MARKA ANAKART NE MARKA SSD REM KAC HZ
Merhaba,İlgilendiğiniz sistem konfigürasyonunda hâlihazırda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır:
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: MSI PRO B650M-E
Bellek: 2 Adet Crucial Pro 16GB 5600Mhz CL46
Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7
Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E 5000 -4000 MB/s, PCIe®Gen4
Kasa ve Güç Kaynağı : AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Soğutucu: AMD Stok CPU Soğutucu
Wi-Fi: TP-Link Archer TX1U Nano AX300 Nano Wi-Fi 6 USB Adaptör

Hocam canlı desteğe sorduğumda bana bu şekilde geri dönüş yaptılar.

Kesinlikle. Bende boşuna beklemişim bilseydim şimdiye alırdım. Ama bakınmaya devam illa düşer bir tane. Seni tanımıyorum belki de hiç görüşmeyeceğiz ama sana verebileceğim en büyük tavsiye sisteminde kaliteli parçalar kullan emin ol aradaki fiyat farkına değer. Markalar boşuna marka olmuyor arkalarında sağlam bir geçmişleri var. Tabii ki her zaman testlerini ve kullanıcı yorumlarını incelemeyi unutma. Umarım gönlündeki sistem ulaşabilirsin.
kanka 7800x3d 9070xt bakıyorum şuan ki en mantıklı sistem pch gg15 geçen gün 65 di 67 ye çıktı 7800x3d de ekleyince de 70 e geliyo

RTX 5060 sistemi iade ettim az önce. 17.5 e RX 9060, 4k ya da sıcak fırsatlarda paylaşılan DDR5 16 GB Kingston rami aldım.

Sistemlere zam gelecekse gelsin, 8 GB vramli ddr4 ryzen 5600 sistemin ederi asla 30 bin değil.

Yakışmadı.
Kesinlikle doğru karar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,İlgilendiğiniz sistem konfigürasyonunda hâlihazırda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır:
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: MSI PRO B650M-E
Bellek: 2 Adet Crucial Pro 16GB 5600Mhz CL46
Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7
Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E 5000 -4000 MB/s, PCIe®Gen4
Kasa ve Güç Kaynağı : AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Soğutucu: AMD Stok CPU Soğutucu
Wi-Fi: TP-Link Archer TX1U Nano AX300 Nano Wi-Fi 6 USB Adaptör

Hocam canlı desteğe sorduğumda bana bu şekilde geri dönüş yaptılar.
Ama her an değişebilir. Ellerinde ne kalırsa onu yolluyorlar asdfdsdsgjsg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,484
Üyeler
184,634
Son üye
oguguzzuuz
Geri