Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Eeee yine Donanım Arşivi çıkartmış olacak işte.

Boş konuşmak yerine sistemleri tartışsak mı artık?
Dostum ben sana boş konuşuyorsun gibi bir şey mi söylemişim de sen bana boş konuşuyorsun diyorsun? Ne bu ana konu açma merakı diye sormuşum. Ayrıca neyi tartışacağız allah aşkına daha sistem var mı yok mu bile belli değil. Adam konuya diyor ki ben kesin konuşmuyorum diyor. Sen sistem tartışak diyorsun.

Dostum ben sana boş konuşuyorsun gibi bir şey mi söylemişim de sen bana boş konuşuyorsun diyorsun? Ne bu ana konu açma merakı diye sormuşum. Ayrıca neyi tartışacağız allah aşkına daha sistem var mı yok mu bile belli değil. Adam konuya diyor ki ben kesin konuşmuyorum diyor. Sen sistem tartışak diyorsun.
Adam da bundan dopamin alıyo la bırakın 3 hafta önceden indirim konusu açıp anakonu olunca keyif alıyo. Hayır bi de indirim günü görüp konu açanlara zaten açıldı diyip kızıyor 😂
İyi ben de bugünden indirim konusu rezerve edeyim
"TOPLU ARALIK İNDİRİMLERİ KONUSU AMAZON HEPSİBURADA TRENDYOL N11 PAZARAMA"
Kimse konu açamaz artık😮‍💨

Haziran 2024te sistemi verdim, neredeyse 7-8 aydır da sistem bakıyorum. Arada gelen kupon sistemler haricinde iyi bir kampanya yok. Olacağını da düşünmüyorum, Abdullah beyin dediği gibi firmalar şu an satmasa da zararda değiller. Bir satış stratejisi olarak şu gelişti birkaç haftadır, peşin fiyatına 9-10-12 taksit. Ancak burada vade farkı fiyata yedirilip kampanya yapılıyor. Tamam 12 taksitte 20bin koymuyor da 10bin koyuyor. Buradan bakarsak bir nebze mantıklı.

Umarım iyi fiyatlara, kaliteli sistemler denk getirebiliriz. Ben de çok bekledim ama almak zorundayım artık seneye bahsi geçen fiyat farkları gelirse sıkıntı.

Yav arkadaş işinize gelir şekilde konuşup böyle bir zamanda neden insanlara umut aşılıyorsunuz. Ne dedim ben? ayarlamaya çalışıyorum ama "söz vermiyorum" sen diyorsun ki GELİYORRRRRRRRRRRRRR.

ve ben sistem çıkartmıyorum ben çıkartınca insanların beklentisi farklı oluyor ben piyasadaki sistemlere ayar çektirtip fiyat yaptırmaya çalışıcam onu da farklı sepet kampanyaları ile düşük fiyat ayarlatmaya çalışıyorum. Özetle arkada dönen matematik çok farklı.

Ama asıl sıkıntı ben kesin konuşamıyorken senin kesin konuşman benim adıma konuşmayın.
Abdullah hocam emeğiniz yeter sayenizde uygun fiyata daha önce sistem aldım ve uzun süre kullandım. Yine olursa yine alacağım olmazsa canınız sağolsun sayenizde çöp sistemlere ve gereksiz artan fiyatlara karşı bizi korudunuz teşekkür ediyorum.

ben hala kablosuz mouse ile kulaklık bekliyorum inş gelir :monkahmm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri