Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Eeee yine Donanım Arşivi çıkartmış olacak işte.

Boş konuşmak yerine sistemleri tartışsak mı artık?
Yav arkadaş işinize gelir şekilde konuşup böyle bir zamanda neden insanlara umut aşılıyorsunuz. Ne dedim ben? ayarlamaya çalışıyorum ama "söz vermiyorum" sen diyorsun ki GELİYORRRRRRRRRRRRRR.

ve ben sistem çıkartmıyorum ben çıkartınca insanların beklentisi farklı oluyor ben piyasadaki sistemlere ayar çektirtip fiyat yaptırmaya çalışıcam onu da farklı sepet kampanyaları ile düşük fiyat ayarlatmaya çalışıyorum. Özetle arkada dönen matematik çok farklı.

Ama asıl sıkıntı ben kesin konuşamıyorken senin kesin konuşman benim adıma konuşmayın.

1762771115474.webp

Eeee yine Donanım Arşivi çıkartmış olacak işte.

Boş konuşmak yerine sistemleri tartışsak mı artık?
Hocam sık sık takip ediyorsunuz siz böyle şeyleri az buçuk tahmin edersiniz diye soruyorum ben de nakit var taksit seçenekleri iyi olacak diye f/p oranı düşer mi sistemlerin mesela vade farksız taksit olayı olmasa 50 ye satılacak sistem vade farksız taksit olduğu için base fiyatı 55 den koyulur mu

Hocam sık sık takip ediyorsunuz siz böyle şeyleri az buçuk tahmin edersiniz diye soruyorum ben de nakit var taksit seçenekleri iyi olacak diye f/p oranı düşer mi sistemlerin mesela vade farksız taksit olayı olmasa 50 ye satılacak sistem vade farksız taksit olduğu için base fiyatı 55 den koyulur mu
inşallah olmaz ben de tam neler çıkacak emin değilim ama sana bir soru,
Aynı sistemi peşin ödeyip 50K'ya mı almak daha avantajlı yoksa peşin fiyatına 10 taksitle 58K'ya mı almak daha avantajlı?

Aynı sistemi peşin ödeyip 50K'ya mı almak daha avantajlı yoksa peşin fiyatına 10 taksitle 58K'ya mı almak daha avantajlı?
Abi kesinlike vade farksız taksit zaten de onu yapamadığımdan kaynaklı sordum yoksa vade farksız taksit mükemmel bir şey ama ben de nakit var maalesef

Hocam 'Ayarlatacağını söyledi' yazmışsınız. Abdullah abi 'ayarlamaya çalışıyor' olduğunu söyledi.
Ne fark var şaka mısınız? Ayarlatacağını söyledi ama yine olmayabilir. Konu başlığında herhangi bir GELİYORRRRR diye bir şey yok ve konu hiç düzenlenmedi.

Abi kesinlike vade farksız taksit zaten de onu yapamadığımdan kaynaklı sordum yoksa vade farksız taksit mükemmel bir şey ama ben de nakit var maalesef
Dur bakalım 11.11 günü güzel bir gün olacak inşallah ben sistem tarafında çok umutluyum ama storyleri anlık takip edin sistem indirimleri muhtemelen saatlik olacak

Ben güncel banka faizi ve enflasyon oranlarına göre bir cevap verirsem yaklaşık olarak ikisi denk oluyor. Hazırda nakit parası olmayan için taksit mantıklı nakit parası olan için nakit mantıklı gibi bir sonuç çıkıyor bu fiyatlar üzerinden. 58K yı biraz düşürüp peşin fiyata yaklaştırınca işler değişir ama 😀

Dur bakalım 11.11 günü güzel bir gün olacak inşallah ben sistem tarafında çok umutluyum ama storyleri anlık takip edin sistem indirimleri muhtemelen saatlik olacak
Abi şöyle ben sanırım seni bi 10 yılı aşkındır takip ediyorum sanırım tam hesaplamadım ama bu eskilerde bi goat sistem yapmıştın 1.500 tl mi neydi ilk ünlendiğin zaman o zamanlardan beri takip ediyorum hatta sen önerdin diye mantistek gk2 klavye almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri