Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Başkan bende next tv lere bakıyorum lakin panelin hangi marka oldugunu çözemedim sanırım paneli de kendi üretiyor ,ne kadar dayanıklı olur ki paneli

Paneli KTC üretiyormuş diye duydum, benim aldığım qled diye geçiyor galiba. Çok anladığım işler değil.

Benim aldığım buydu hocam. Parlaıklık konusunda sıkıntılıymış sanırım, gündüz güneş vs vurduğunda karanlık oluyor diyorlar.
Bu fiyata alınacak daha iyi bir şey yokmuş duyduğum kadarıyla, o yüzden aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.

Paneli KTC üretiyormuş diye duydum, benim aldığım qled diye geçiyor galiba. Çok anladığım işler değil.

Benim aldığım buydu hocam. Parlaıklık konusunda sıkıntılıymış sanırım, gündüz güneş vs vurduğunda karanlık oluyor diyorlar.
Bu fiyata alınacak daha iyi bir şey yokmuş duyduğum kadarıyla, o yüzden aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.
Hocam konunun dışına çıktık olmaz böyle. Konu aç "şu televizyonu alarak doğru mu yaptım?" diye.

Erkenden haber niteliğinde bu konu açıldı. Yarın habersiz bir anda çat sistemler gelince ve stoğu bitince ağlarsın.
Happy Hour konusunda bir de bana laf atıyordun açtığın konuya bak.
1000031227.webp

Bilmediğimden soruyorum da ana konu olunca ödül mü veriyorlar nasıl bir hırs bu?

Ben de sistem almak istiyorum 5060ti 16 gb versiyonundan 35 40 TL bandında gelirse alırım

Konu hemen açılmasaydı keşke. Abdullah abi yapmaya çalışıyorum ama sözünü veremem piyasa malum demişti. Sistemlerin çıkıp çıkmayacağı kesinlik kazanmadığı için olası çıkmama durumunda Abdullah abi eleştirilecek burada. Yanlış anlamayın erken açıldığı için vs. asla konuşmuyorum sadece kesinliği yok indirimin bundan ötürü

Geri