Donanım Arşivi Videosu Sonrası Fırsatçılar

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
2 aydır bu ekran kartını takipteydim ortalama 8K civarına satıyorlardı hatta 7'ye bile görmüştüm bir de şu fiyatlara bak. Bizim insanlar esnafından tut sıradan vatandaşına kadar fırsatçı kaynıyor gerçekten.
Eğer almayı düşünen varsa benim gibi lütfen bu fiyatlara almayın bekleyin zaten düşürmek zorunda kalacaklar.
1746467736319.webp

2 aydır bu ekran kartını takipteydim ortalama 8K civarına satıyorlardı hatta 7'ye bile görmüştüm bir de şu fiyatlara bak. Bizim insanlar esnafından tut sıradan vatandaşına kadar fırsatçı kaynıyor gerçekten.
Eğer almayı düşünen varsa benim gibi lütfen bu fiyatlara almayın bekleyin zaten düşürmek zorunda kalacaklar.
Alıntıyı görüntüle

Ülkemizde ne yazikki durum böyle satıcılar 2 elciler stokcular esnaflar hepsi ne koparirsam o kar derdinde koca koca şirketler 3 5 hesabına giriyor

Alıntıyı görüntüle
Facebook gruplarında 6800xt bulunuyor bu paralara...

Herhangi bir video sonrası fiyatlar artıyor zaten. Normal fiyatları da artıyor 2. el fiyatları da artıyor. Cidden ölücü bir milletimiz var.

Gerçi;
  • Depremzededen fazla kira almaya çalışan,
  • Deprem olduğu zaman ev fiyatlarını artıran,
  • Taksisine normal adam almayan ama turist emcükleyen,
  • Yine deprem olduğu zaman, deprem ile alakalı bütün malzemelerin fiyatlarını artıran
milletten ne bekliyoruz ki?

Herhangi bir video sonrası fiyatlar artıyor zaten. Normal fiyatları da artıyor 2. el fiyatları da artıyor. Cidden ölücü bir milletimiz var.

Gerçi;
  • Depremzededen fazla kira almaya çalışan,
  • Deprem olduğu zaman ev fiyatlarını artıran,
  • Taksisine normal adam almayan ama turist emcükleyen,
  • Yine deprem olduğu zaman, deprem ile alakalı bütün malzemelerin fiyatlarını artıran
milletten ne bekliyoruz ki?
daha beteri kızılayın bile çadır satması cidden karakter olarak acınası duruma düştük eski milliyetçi halk yok ..

2 3 ay takip etmek yerine direk alsaydin bu ülkede neyin fiyatını sabit duruyorki teknolojik bir ürünün aynı fiyatta kalacağına inandın hayalperestg olmayın burası türkiye fiyatlar aşşa inmez yukarı çıkar

2 3 ay takip etmek yerine direk alsaydin bu ülkede neyin fiyatını sabit duruyorki teknolojik bir ürünün aynı fiyatta kalacağına inandın hayalperestg olmayın burası türkiye fiyatlar aşşa inmez yukarı çıkar
Parayı denkleştirmeye çalışıyordum.

Geri