Neler Yeni

Donanım Arşivi videosundaki pc yi aldim bu nedir Normal mi?

Coolpanda

80+ Silver
Normal, elimden çok kart geçti çoğu böyle yamuk oluyor.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kenan Çelik
Önemli bir şey değil. Bu kadar takılmayın

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hiçbir şey yok gayet normal.

Ysuflix

80+ Gold
yav iletişime falan geç diyip korkutmayın çocuğu sorun olcak bişe değil. kartı tak ısılarda sorun olursa gönderirsin sorun çıkmaz muhtemelen.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Normal, sorun yok

zilyano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muhammed
Arkadaşlar normal diyenler neye göre diyor? Evet kartın çalışmayacağı anlamına gelmiyor ama göze batan kozmetik bir kusur bu. Alıcı parasını ödemiş elbetteki sorunsuz hizmet almak hakkı. Soğutma menfezinin ince tellerinden biri yamuk olsa anlarımda bu onlardan biri değil. Ben olsam kesinlikle değişim talep ederim. Hem sorunsuz ürün almak hakkınız, hemde neden ilk günden kusurlu bir ürünü satın alıp ikinci elde satarken problem yaşayasınız? Ben ince menfez tellerinde yamuk olan çok kart gördüm onu da zaten bir kürdanla bile düzeltebilirsiniz. Fakat burada ana boruda sıkıntı var.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar normal diyenler neye göre diyor? Evet kartın çalışmayacağı anlamına gelmiyor ama göze batan kozmetik bir kusur bu. Alıcı parasını ödemiş elbetteki sorunsuz hizmet almak hakkı. Soğutma menfezinin ince tellerinden biri yamuk olsa anlarımda bu onlardan biri değil. Ben olsam kesinlikle değişim talep ederim. Hem sorunsuz ürün almak hakkınız, hemde neden ilk günden kusurlu bir ürünü satın alıp ikinci elde satarken problem yaşayasınız? Ben ince menfez tellerinde yamuk olan çok kart gördüm onu da zaten bir kürdanla bile düzeltebilirsiniz. Fakat burada ana boruda sıkıntı var.
Asıl sen hangi deneyim ve neye göre yorum yapıyorsun? bakır borunun bitim ucu kusursuz düz olan bir kart yok.

zilyano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muhammed
Asıl sen hangi deneyim ve neye göre yorum yapıyorsun? bakır borunun bitim ucu kusursuz düz olan bir kart yok.

Şu anda önümde duran ekran kartını paylaşıyorum. Bunun haricinde çok sayıda ekran kartını kullanma fırsatım oldu. Ben böyle uçları birbirine bakacak kadar yamuk kart görmedim. Eğer sıfır satın aldığım bir kart bu şekilde elime ulaşsa ve kasaya baktığımda sürekli yamukluk göreceksem açıkçası kabul etmezdim. Bu benim görüşüm. Konu sahibi arkadaş farklı düşünürse bir şey diyemem.

Ekler

• IMG_1244.JPEG
    IMG_1244.JPEG
    847 KB · Hit: 50

Onurkotlutok05

80+ Gold
Bir şey olmaz

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk
yani sanki darbe almış gibi duruyor o bölgeden açıkcası. Lakin bir problem olmaz performans testi yapın karta az biraz fikir verir zaten.

GirayHan

80+ Platinum
Donanım Arşivi videosundaki pc yi aldim bu nedir Normal mi? Yamuk duruyorAlıntıyı görüntüle
soğutma bloğu içinden geçen bakır borular öyle tarif edeyim. ve normal değil. üretim hatası. yada darbe. yamuk olması sorun teşkil etmez bu arada. heatsink boruları dökümdür yani kalıptan çıkıyor fakat bu görselde ki enteresan

1686856976847.png

bu da kendi asus tuf 4070 ti ekran kartımın bakır boruları

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-06-15 saat 22.28.47.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-06-15 saat 22.28.47.jpg
    185.2 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
Top Bottom