ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Rampage kasa var hocamNeden ki
Rampage kasa var hocamNeden ki
Ne yapmaliyim senceRampage kasa var hocam
Çok muarkadaşlar bu fiyat gerçekmi 13k
Thermaltake iyidir ama aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorumNe yapmaliyim sence
Alıcam ama monitörün 1920-1080 olması gerekiyormu.Benimki öyle değil şuan daStok 1000 Adet
Bence alınır i5 12400f Olsaydı daha iyi tabi ama...
Al sata gitmez ama vergi indirimi vs hikâye gelsede farklı koşullar olur belli bütçe olur yüzde 18 KDV bin de en baba düşeceği yüzde 10 olur oda ne kadar etki eder belli değil tamamen mümkün değil kalkmaz eğer olursa ben Apple cihazlara gelmeyeceğini düşünüyorumAl sat için alacaklar bence bulaşmasın. Hem stok fazla. Hem de kulislerde konuşulan vergi indirimi gelirse patlarsınız.
Sistemi alayım mi reisAl sata gitmez ama vergi indirimi vs hikâye gelsede farklı koşullar olur belli bütçe olur yüzde 18 KDV bin de en baba düşeceği yüzde 10 olur oda ne kadar etki eder belli değil tamamen mümkün değil kalkmaz eğer olursa ben Apple cihazlara gelmeyeceğini düşünüyorum
apple cihazlara gelirse direkt bir tane iphone 13 yada 14 almayı düşünüyorum umarım öyle bir ayrıcalık yapmazlar iphonelere falan yok diyeAl sata gitmez ama vergi indirimi vs hikâye gelsede farklı koşullar olur belli bütçe olur yüzde 18 KDV bin de en baba düşeceği yüzde 10 olur oda ne kadar etki eder belli değil tamamen mümkün değil kalkmaz eğer olursa ben Apple cihazlara gelmeyeceğini düşünüyorum
Kullanacaksan al satacaksan almaSistemi alayım mi reis