Neler Yeni

🔥 Donanım Arşivi Yeni PC 🔥 RTX 3060 incelemesi

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
arkadaşlar bu fiyat gerçekmi 13k

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,606
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Al sat için alacaklar bence bulaşmasın. Hem stok fazla. Hem de kulislerde konuşulan vergi indirimi gelirse patlarsınız.
Al sata gitmez ama vergi indirimi vs hikâye gelsede farklı koşullar olur belli bütçe olur yüzde 18 KDV bin de en baba düşeceği yüzde 10 olur oda ne kadar etki eder belli değil tamamen mümkün değil kalkmaz eğer olursa ben Apple cihazlara gelmeyeceğini düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ferit özel
Al sata gitmez ama vergi indirimi vs hikâye gelsede farklı koşullar olur belli bütçe olur yüzde 18 KDV bin de en baba düşeceği yüzde 10 olur oda ne kadar etki eder belli değil tamamen mümkün değil kalkmaz eğer olursa ben Apple cihazlara gelmeyeceğini düşünüyorum
Sistemi alayım mi reis

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
işlemciyi i512400 kasayıda thermal 650w yapıp 16.5k ya alıyorum şuan sanırım

Bayılıyorum bu al sata gidermicilere, millet kıyıdan köşeden para çıkarmaya mı çalışıyor yoksa bu al-sat muhabbeti furya mı oldu anlamadım. Sistem alınabilir seviyede fakat kesinlikle al-sata gitmez.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
apple cihazlara gelirse direkt bir tane iphone 13 yada 14 almayı düşünüyorum umarım öyle bir ayrıcalık yapmazlar iphonelere falan yok diye

Top Bottom