KullancamKullanacaksan al satacaksan alma
İslemciyi i5 yapayim miKullancam
Dolar bazlı bu gibi ürünler gerçi her şey dolar ama onlarda farklı işliyorapple cihazlara gelirse direkt bir tane iphone 13 yada 14 almayı düşünüyorum umarım öyle bir ayrıcalık yapmazlar iphonelere falan yok diye
Bütçen varsa yap yoksa kalsınKullancam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemciyi i5 yapayim mi
Kimse ciddi bir şey geleceğine inanmıyorAl sat için alacaklar bence bulaşmasın. Hem stok fazla. Hem de kulislerde konuşulan vergi indirimi gelirse patlarsınız.
16500 e alma 3060ti satıldı daha yeni itoypa da 15500 e
Bende öyle aşırı farklar yaratacağını düşünmüyorum. Ama bütçesi olmayanlara bile %10 ilaç gibi gelir.Al sata gitmez ama vergi indirimi vs hikâye gelsede farklı koşullar olur belli bütçe olur yüzde 18 KDV bin de en baba düşeceği yüzde 10 olur oda ne kadar etki eder belli değil tamamen mümkün değil kalkmaz eğer olursa ben Apple cihazlara gelmeyeceğini düşünüyorum
Benim monitör 65hz lcd ekran oyunlarda fps düşüklüğü darboğaz gibi sıkıntı çıkarır mıDolar bazlı bu gibi ürünler gerçi her şey dolar ama onlarda farklı işliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçen varsa yap yoksa kalsın
tabii ki ama o kadar da abartı bişey olmaz olamaz zaten yok vergi kalkıyor vs bunlar mümkün değilBende öyle aşırı farklar yaratacağını düşünmüyorum. Ama bütçesi olmayanlara bile %10 ilaç gibi gelir.
Takılma oluşur yer yer amaFPS i sabitlersen bişey olmazBenim monitör 65hz lcd ekran oyunlarda fps düşüklüğü darboğaz gibi sıkıntı çıkarır mı
17 18k civarı bir bütçen varsa pc hocası sadece istanbul yeni açılan itopya mağazaya özel 3080 yada 3070ti mı ne o civarlarda sistem çıkartçak onu alITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu nasıl
Fiyat hariç bütün bileşenleri bilmişimGigabyte Eagle RTX 3060 diye düşünüyorum.
12100F işlemci
H610M anakart
Corsair Ram
Toshiba SSD
Rampage Reaction 600W kasa.
Fiyat 13999 TL
İnceleme olduğu için fiyat yüksek olabilir.
Hangisi sizcebumu ultima 12100f mi
ULTIMA-12100F / INTEL i3-12100F / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-12100F oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr