Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni sistem alınır mi

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün

Sana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay Erdem Arık
Vram avantajı olduğundan bence daha iyi ancak kişiye göre değişir. Performansları benzer sayılır
Ederler hocam
Hocam kusura bakmayın tekrar yazıyorum bu konulardan pek anlamıyorum bu aşağıdaki sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz f/p olarak iyiden kötüye sıralar mısınız
Bir de en son sizin dediğiniz r5600 değiştirilmiş sistem Anakart değişikliği lazım mi

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Üçü arasından en iyisi en alttaki b550 anakart var. Benim dediğimde anakart değiştirmeye gerek yok istersen değiştirebilirsin

Sana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay Erdem Arık
Üçü arasından en iyisi en alttaki b550 anakart var. Benim dediğimde anakart değiştirmeye gerek yok istersen değiştirebilirsin
Hocam sizin sistem ile diğeri arasında 3000 ₺ fark var aralarındaki performans farkı bu fiyata değer mi 4060 lı ekran kartlarının dlss 3 desteği olmadan 8 gb yeterli olmayacağını söylüyorlar kusura bakmayın böyle konularda çok kararsız biriyim yardımcı olabiliriz misiniz

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam sizin sistem ile diğeri arasında 3000 ₺ fark var aralarındaki performans farkı bu fiyata değer mi 4060 lı ekran kartlarının dlss 3 desteği olmadan 8 gb yeterli olmayacağını söylüyorlar kusura bakmayın böyle konularda çok kararsız biriyim yardımcı olabiliriz misiniz
Hocam aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşündüğüm için ben rx6700 sistem tercih ederim. Güncel oyunlar çok vram istemeye başladılar ve böyle giderse 8gb yetmemeye başlayacak. İşi garantiye almak için rx6700 alırdım. Dlss 3.0 çok fazla oyunda olan bir şey değil. Kaldı ki rx6700 dlss olmadan da dlss alternatifi sayılabilecek fsr açık veya kapalı her oyunu akıcı oynatabilecek bir kart. Eğer ki yayın render vs düşünüyorsanız 4060 sistem alın, ancak sadece oyun için rx6700 sistem bence en iyi seçenek

Top Bottom