iTopya hep UPS kullanıyordu, 2060'ın performansı 2K'da beni tatmin etmez ama sizi bilemem.Bazı arkadaşların dediği gibi 2-3 ayrı sistem mı çıkacak yoksa tek mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde yeri değil biliyorum ama ben 2 k bir monitör aldım bu sistemle sorun yaratır mı acaba 2060 ekran kartıyla uyumlu çalışır mı? MSI 27 inç 2 k monitör. ..
İtopyadan aldım bu arada monitörü kasa olmadığı için deneyemedim henüz lakin sorun yok gibi,geç geldi paket ama paketlemesi çok iyiydi memnun kaldım ayrıca kargo firmasını da değiştirmişler sanırım UPS kargo ile geldi...
Hocam saat kaç gibi yüklenir video? Onu belirtirseniz tadınızdan yenmez. Vall bildirimleri bile açtım ama iş dolayısıyla sürekli takip edemeyeceğim kanalı. Yapın bi güzellik de saati söyleyinBence sistemi bekleyin fenaaaaa
Kesin bir saat yok genelde öğleden sonra geliyor.Hocam saat kaç gibi yüklenir video? Onu belirtirseniz tadınızdan yenmez. Vall bildirimleri bile açtım ama iş dolayısıyla sürekli takip edemeyeceğim kanalı. Yapın bi güzellik de saati söyleyin