Neler Yeni

Donanım Arşivi yeni sistem hakkında hiçbir bilginin verilmemesi

Falezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yakup
@Abdullah Hacıgül ün tüm mesajlarını okudum, yeni sisteminin sırf sistemi daha ucuza getirmek için bekleyenlerin almaması için elinden geleni yapacağını söylemiş kemik kitlesinin almasını istemiş. Açık konuşayım Abdullah abiyi sık takip etmem kemik kitlesi değilim ve sistemi bekliyorum ilk olarak şahsi düşüncem (lütfen kimse kışkırtma olarak algılamasın) şahsen kendi kitleside bekliyor peki neden? Tabii ki ucuza getirtmek için kimse burda çok zengin değildir ve ne kadar kar edersek o kadar iyi ama bekleyenler olarak sistemin zamanını geçtim, stok olmadığını sıksık belirtiyor ki haklı yoksa yok yani değil mi? Ama ne sistemi yapacağını veya son gelişmelerden ile alakalı bir söylem yok veya bitcoinin 55.000 dolara çıkmasını bekliyormuş daha sonra çakılmasını yani bunu demesi ne anlam ifade ediyor çakıldıktan sonra mı toplayacak sistemi kafamızda hiçbir soruya cevap yok ve bir insan olarak cevap bekliyoruz yani o da haklı beklemeyin kardeşim diyor o zaman adam şimdi ne diyelim burda da haklı ama yinede onu bekleyen insanlara biraz cevap verse kötü olmaz diye düşünüyorum (sadece kendi fikrim kimseye atıp tutma peşinde değilim lütfen yanlış anlaşılmak istemiyorum)
Bu konuyu güzelce tartışabileceğimizi düşündüm teşekkür ederim.

@Abdullah Hacıgül ün tüm mesajlarını okudum, yeni sisteminin sırf sistemi daha ucuza getirmek için bekleyenlerin almaması için elinden geleni yapacağını söylemiş kemik kitlesinin almasını istemiş. Açık konuşayım Abdullah abiyi sık takip etmem kemik kitlesi değilim ve sistemi bekliyorum ilk olarak şahsi düşüncem (lütfen kimse kışkırtma olarak algılamasın) şahsen kendi kitleside bekliyor peki neden? Tabii ki ucuza getirtmek için kimse burda çok zengin değildir ve ne kadar kar edersek o kadar iyi ama bekleyenler olarak sistemin zamanını geçtim, stok olmadığını sıksık belirtiyor ki haklı yoksa yok yani değil mi? Ama ne sistemi yapacağını veya son gelişmelerden ile alakalı bir söylem yok veya bitcoinin 55.000 dolara çıkmasını bekliyormuş daha sonra çakılmasını yani bunu demesi ne anlam ifade ediyor çakıldıktan sonra mı toplayacak sistemi kafamızda hiçbir soruya cevap yok ve bir insan olarak cevap bekliyoruz yani o da haklı beklemeyin kardeşim diyor o zaman adam şimdi ne diyelim burda da haklı ama yinede onu bekleyen insanlara biraz cevap verse kötü olmaz diye düşünüyorum (sadece kendi fikrim kimseye atıp tutma peşinde değilim lütfen yanlış anlaşılmak istemiyorum)
Bu konuyu güzelce tartışabileceğimizi düşündüm teşekkür ederim.
Bende takipteyim konuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
ekran akrtı yok demişti.
apu mu yoksa stok gelmesini mi bekliyor anlamadım.

Falezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frenick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz çomoğlu
Artik 10k üzeri bir sistem bekliyorum. Alt ve orta düzey yeterince kasa toplandi.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Artık bi yüksek bütçe olsun misal 15k bütçe 10k bütçe gibi olsa güzel olur

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Genelde de öyle böyle bir bilgi vermiyor süpriz olsun daha çok merak ediyorum öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 8 9 falan olsunda 10 15 fazla be

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Genelde de öyle böyle bir bilgi vermiyor süpriz olsun daha çok merak ediyorum öyle

arkadaşım toplicak ondan

Falezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sistem önerisi için açtığı forumda genel istek 1660 ti için olmuştu sanırım

cefo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ceyhun efe
Ne zaman gelicek ortalama biliniyor mu ?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Belki anlaşmalar için yazışmalar yapıyordur. Sonuçta markalarda kendi içinde toplantı yapıp fiyat belirleyecek. Beyler bu kadar basite almayın.
İşlemci
anakart
ram
ssd
ekran kartı
psu
kasa
monitör

Beyler hepsi ayrı marka olsa 7 ayrı anlaşma gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,565
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom