@Abdullah Hacıgül ün tüm mesajlarını okudum, yeni sisteminin sırf sistemi daha ucuza getirmek için bekleyenlerin almaması için elinden geleni yapacağını söylemiş kemik kitlesinin almasını istemiş. Açık konuşayım Abdullah abiyi sık takip etmem kemik kitlesi değilim ve sistemi bekliyorum ilk olarak şahsi düşüncem (lütfen kimse kışkırtma olarak algılamasın) şahsen kendi kitleside bekliyor peki neden? Tabii ki ucuza getirtmek için kimse burda çok zengin değildir ve ne kadar kar edersek o kadar iyi ama bekleyenler olarak sistemin zamanını geçtim, stok olmadığını sıksık belirtiyor ki haklı yoksa yok yani değil mi? Ama ne sistemi yapacağını veya son gelişmelerden ile alakalı bir söylem yok veya bitcoinin 55.000 dolara çıkmasını bekliyormuş daha sonra çakılmasını yani bunu demesi ne anlam ifade ediyor çakıldıktan sonra mı toplayacak sistemi kafamızda hiçbir soruya cevap yok ve bir insan olarak cevap bekliyoruz yani o da haklı beklemeyin kardeşim diyor o zaman adam şimdi ne diyelim burda da haklı ama yinede onu bekleyen insanlara biraz cevap verse kötü olmaz diye düşünüyorum (sadece kendi fikrim kimseye atıp tutma peşinde değilim lütfen yanlış anlaşılmak istemiyorum)
Bu konuyu güzelce tartışabileceğimizi düşündüm teşekkür ederim.
Bu konuyu güzelce tartışabileceğimizi düşündüm teşekkür ederim.