- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rtx 3060 Ti 13500 ₺Rtx 3060 ti + r5 5600x bi sistem gelsin artık lütfen. Fiyatta 14999₺ olsa güzel olur.
Rtx 3060 12500 ₺
Donanım arşivi'nin piyasaya göre çok uyguna çıkardığını unutmayalım.
Rtx 3060 Ti 13500 ₺Rtx 3060 ti + r5 5600x bi sistem gelsin artık lütfen. Fiyatta 14999₺ olsa güzel olur.
G4 için gece 12 de gittim öğlen 4 de alabildim haberin olsunValla kral araba'da yok bu karda kışta yorganı yastığı yere serip bekleyeceğiz .d
Sistemi duyurur duyurmaz yorganla yastıkğı alıyorum acıbadem in yolunu tutuyorumG4 için gece 12 de gittim öğlen 4 de alabildim haberin olsun
@Abdullah Hacıgül reisss duy sesimizi yüksek seviye sistemde gelsin artık beklemedeyiz DA yaparsa en iyisini yaparrrRtx 3060 ti + r5 5600x bi sistem gelsin artık lütfen. Fiyatta 14999₺ olsa güzel olur.
bendeI5 11400F ve RX 6600 ikilisini düşünüyorum ben.
+1Amd ekran kartı olmasında ne olursa olsun gönlüm 3060 dan yana
Ya kanka yemin ederim bu sefer alamazsam çıldırırım. Çok istiyorum sistem sahibi olmak ama fırsatçılar yüzünden alamıyorumne sistem toplanırsa toplansın bence abdullahın ilk duyururyu burdan vermesı burdakılere oncelık tanıması lazım stok 10 dk ıcınde bıtmesse paylaşması lazım
Bende 2 farklı cihazdan girdim olmadı bu sefer alamazsam bir daha sistem almicam pardon almaya çalışmicam gına geldi artıkYa kanka yemin ederim bu sefer alamazsam çıldırırım. Çok istiyorum sistem sahibi olmak ama fırsatçılar yüzünden alamıyorum
Al bendende o kadar vallaha adamın evine gelmeden sistem sahibindene letgoya felan düşüyoBende 2 farklı cihazdan girdim olmadı bu sefer alamazsam bir daha sistem almicam pardon almaya çalışmicam gına geldi artık
Aynen kardeşim tek yapacağımız şey bir oyun oynamak bunuda yapana kadar 5 yıl yaşlanıyoruz .dAl bendende o kadar vallaha adamın evine gelmeden sistem sahibindene letgoya felan düşüyo