Net bir bilgi yok ama 5k altı oması ve yakın zamanda çıkması bekleniyor.
Öyle bir şey yok son topladığı sistemde uygun fiyatlı bir sistem için çalıştıklarını belirtti.adam gelmeyecek dedi
bi dakkaÖyle bir şey yok son topladığı sistemde uygun fiyatlı bir sistem için çalıştıklarını belirtti.
Yakında gelmesini bekliyorum bu fiyat bandında bir sistemin.
evet kardeşim avunmaya devam etYakında gelmesini bekliyorum bu fiyat bandında bir sistemin.
Öyle bir şey yok son topladığı sistemde uygun fiyatlı bir sistem için çalıştıklarını belirtti.
Ben sadece s,stem videosunda uygun fiyatlı bir sistem gelceğini söylemişti ondan dolayı böyle bir şey söyledim.Niye bu kadar sinirlendiniz bilmiyorumMesaj otomatik birleştirildi:
evet kardeşim avunmaya devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kardeşim yanıtını bekliyorum
Ben sadece s,stem videosunda uygun fiyatlı bir sistem gelceğini söylemişti ondan dolayı böyle bir şey söyledim.Niye bu kadar sinirlendiniz bilmiyorum
Haklısınız ben sadece videosundan dolayı öyle söyledim. Abdullah abinin o mesajını görmemiştim.İyi forumlarsinirlenmedim adam belki onu bekliyecek piyasayı kaçıracak yanlış bilgi vermeyelim
Ne zaman yazdı onu kardeşimsinirlenmedim adam belki onu bekliyecek piyasayı kaçıracak yanlış bilgi vermeyelim