- En İyi Cevap
- 4
Ciddiyim dostum piyasa pert bunun şakası olmazYa hacı sende bizi yiyorsun en son foruma özel sisteme 6k olur yazmıştım yine aynı yorumu yapmıştın sonra sonucu gördük
Ciddiyim dostum piyasa pert bunun şakası olmazYa hacı sende bizi yiyorsun en son foruma özel sisteme 6k olur yazmıştım yine aynı yorumu yapmıştın sonra sonucu gördük
Hocam diğer sistem 1 ay dan kısa sürede gelir mi tahmini
Piyasa ne zaman düzeldiki? Ama illa öyle diyorsan bir şey diyemeyeceğim.Ciddiyim dostum piyasa pert bunun şakası olmaz
2023'e doğru 1 tl olucak dimiHocam bekleyin doların 5 olma olasılığı var
Haklısın dostum çözümü olmayan şeylerin makarası olurmuş , yapabileceğimiz pek de bir şey yok açıkçası eğri oturup doğru konuşalım, seyirci olabiliyoruz sadece, ne kadar üzücü ama gerçek.Şaka değil dostum çıkın da sektördeki esnaflarla konuşun millet kan ağlıyor, iki üç ekran kartı indirimi ile olacak iş değil sistem fiyatları dolardan ötürü uçtu herkes panik halinde Allah milletin yardımcısı olsun artık benim de hiç neşem kalmadı...
10 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa bu kadar kötü bir zaman gördüm. Kısacası hepimize kolay gelsin.Piyasa ne zaman düzeldiki? Ama illa öyle diyorsan bir şey diyemeyeceğim.
niye öyle düşündünüz hocamSistem yine giriş segmenti olacak galiba. Orta seviye sistem bekleyenlerin gözü yaşlı
Hocam giriş seviyesinde mı sistem10 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa bu kadar kötü bir zaman gördüm. Kısacası hepimize kolay gelsin.
Ekonomik durum nedeniyle insanların pek fazla bütçesi yok. Sistemler hep giriş seviyesi çıkıyor. Yakın zamanda 3060ti, 6700xt sistem gördün mü? En fazla 6600xt olur.niye öyle düşündünüz hocam