sistem müqDonanım arşivinin yeni yaptığı sistemi ocak ayında almayı planlıyorum taksitle 5.2k değer mi sizce
5k ya zor o sistemi toplamak bide 16gb ram olması ayrı iyiDonanım arşivinin yeni yaptığı sistemi ocak ayında almayı planlıyorum taksitle 5.2k değer mi sizce monitörüm msı optix g241
bende sıfırdan denedim olmadı 1k-1.5k fiyat fark ettiydi heralde kaç yıl götürür beni yayın açıcam ilerde değişicem işlemciyi 2600 almayı planlıyorum bide harddisk 1 tb takıcamsistem müq
güzel alınır kanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
5k ya zor o sistemi toplamak bide 16gb ram olması ayrı iyi
anakartı b450
iyi bir ekran kartı
ssd hızlı
kanka yayın için 2600 yap varsabende sıfırdan denedim olmadı 1k-1.5k fiyat fark ettiydi heralde kaç yıl götürür beni yayın açıcam ilerde değişicem işlemciyi 1 tb takıcam
olsun denemekten zarar gelmez en azından boş zamanlarımda kaç yıl götürür sence o sistemkanka yayın için 2600 yap varsa
bide boşver kanka yayını fenan boş işler
açaçam diyenlerin %90'ı beceremedi
%9 u bıraktı %1 i başarılı oldu boşver kanka
bende ondan korkuyorum dolar yılbaşında artabilir diye bişiler duydum ne kadar doğru bilemem korku sardı içimiUmarım ocak ayına kadar fiyat sabit kalır
ben palit galax vb. markalardan istemiyorum sağolalınmaz o paraya 1660s toplanır.
Ben bugun aldıö bence sende. Fazla bekleöebende ondan korkuyorum dolar yılbaşında artabilir diye bişiler duydum ne kadar doğru bilemem korku sardı içimiumarım sabit kalır 5k da daha artmaz
ben palit galax vb. markalardan istemiyorum sağol
Fazla bekleme °°Ben bugun aldıö bence sende. Fazla bekleöe
Ocakda almak zorundayım para ocakda gelecek yoksa ilk çıktığında alacaktım 4,8k ikenBen bugun aldıö bence sende. Fazla bekleöe
Fazla bekleme °°
5000 tl'ye 16 gb ramli, m2 ssd'li sistem topla da görelim.alınmaz o paraya 1660s toplanır.
Toplanamaz o paraya tabi onlardan feragat edip sonradan yükseltebilir.5000 TL'ye 16 gb ramli, m2 ssd'li sistem topla da görelim.