siteye girebilen yok bitmemiştirHerkese merhaba çıkan yeni sistem efsane olmuş fakat özelleştirme kısmında hiçbirşey olmaması saçma bir de itopya çöktü sanırım giremiyorum sizce bitmişmidir hala alınır mı? stok varmıdır ?
o zamana kesin biter ama alma bence ekran kartı psu ve kasa iyi değil monitör gelmesi müthiş ancak bu saydıklarım alınmaması için yeter benceSizce ne zaman biter ben de almak istiyorum da birkaç güne ihtiyacım var. Bitmez inşallah o zamana kadar
Topla kardeşim bana o fiyata 144hz li ve bundan daha iyi bir sistem. Topla öyle konuş!o zamana kesin biter ama alma bence ekran kartı psu ve kasa iyi değil monitör gelmesi müthiş ancak bu saydıklarım alınmaması için yeter bence
Sanane mi? Düzgün cevaplar yaz o zaman. Özelleştirme kısmı bomboşmuş. Şu fiyata ütopik bir sistem topladı adam hala konuşuyorsunuz. Haterdan başka bir şey değilsiniz.Sanane kardeşim özelleştirme kısmı bom boş
Ben Donanım Arşivini 4 yıldır takip ediyorum ve emin ol senden bilgisayar ve Donanım Arşivi hakkında daha çok bilgiye sahibim ayrıca ben kendi fikrimi söyledim buna karışamazsın üstelik forum kuralları çerçevesinde .Sanane mi? Düzgün cevaplar yaz o zaman. Özelleştirme kısmı bomboşmuş. Şu fiyata ütopik bir sistem topladı adam hala konuşuyorsunuz. Haterdan başka bir şey değilsiniz.
Bunun bilgi ve fikir ile uzaktan yakından alakası yok. Akakçe den toplayınca 1800tl indirim çıkan sisteme kötü deme hakkına sahip değilsin. Boş Herif.Ben Donanım Arşivini 4 yıldır takip ediyorum ve emin ol senden bilgisayar ve Donanım Arşivi hakkında daha çok bilgiye sahibim ayrıca ben kendi fikrimi söyledim buna karışamazsın üstelik forum kuralları çerçevesinde .
Sanane kardeşim özelleştirme kısmı bom boş
yaw he he inandık inandık heBen Donanım Arşivini 4 yıldır takip ediyorum ve emin ol senden bilgisayar ve Donanım Arşivi hakkında daha çok bilgiye sahibim ayrıca ben kendi fikrimi söyledim buna karışamazsın üstelik forum kuralları çerçevesinde .
boş ver ya bunlarla uğraşmaBunun bilgi ve fikir ile uzaktan yakından alakası yok. Akakçe den toplayınca 1800tl indirim çıkan sisteme kötü deme hakkına sahip değilsin. Boş Herif.