Donanım ArşiviForum Çöktü Mü!

Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Bir kullanıcı olarak merak etmemiz doğal.
Zaten çok fazla çökmüyor forum. Günlük 1 kere falan çöküyor o da belki. (Kullanıcıların umursayacağı düzeyde çökmelerden bahsediyorum)
Çökmüyor zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Sunucu yerli yerinde duruyor zaten, siz sunucuya erişemiyorsunuz sorun o.

Düz mantık yürütseniz bile olur, 1 saattir giremiyorum diyen var fakat o vakitlerde onlarca konu, yüzlerce mesaj atıldı. Sizin internete bağlandığınız ara sunuculardan birinde sorun çıkıyor. Trafik istenen yere yönlenmeyince erişim gidiyor haliyle.
neden referansınız -1 merak ettim

Foruma 2 dk giremeyen DA halkı:

IMG_20210727_170511.jpg

Düz mantık yürütseniz bile olur, 1 saattir giremiyorum diyen var fakat o vakitlerde onlarca konu, yüzlerce mesaj atıldı. Sizin internete bağlandığınız ara sunuculardan birinde sorun çıkıyor. Trafik istenen yere yönlenmeyince erişim gidiyor haliyle.
İnternetimde problem olsa diğer sitelerde de sorun olur diye düşündüm.
Farklı ildeki bir arkadaşım da giremedi ondan sordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foruma 2 dk giremeyen DA halkı:

Alıntıyı görüntüle
1627394798307.png

Çökmüyor zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Sunucu yerli yerinde duruyor zaten, siz sunucuya erişemiyorsunuz sorun o.
Aslında evet olabilir. 520 Kod'u ile giriş engellendi. (Bende)
520 Kodu kullanıcı ile alakalı da olabiliyor ama sunucudan da kaynaklı olabilir. Bu yüzden sormamız doğal. Olgun bir şekilde karşılayacağınızı umuyorum bu durumu.

Aslında evet olabilir. 520 Kod'u ile giriş engellendi. (Bende)
520 Kodu kullanıcı ile alakalı da olabiliyor ama sunucudan da kaynaklı olabilir. Bu yüzden sormamız doğal. Olgun bir şekilde karşılayacağınızı umuyorum bu durumu.
Hatayı aldığınızda F12 ile konsolu açın (Chrome tabanlı tarayıcılarda), sağdaki hata kodlarını iletin bana.

Hatayı aldığınızda F12 ile konsolu açın (Chrome tabanlı tarayıcılarda), sağdaki hata kodlarını iletin bana.
Ben açacaktım konsolu normalde. Edge'de nasıl açılacağını unuttuğum için açamadım. Bir ara açıyordum ama nereden. Bir bakmam lazım ona. Günlük sıkıntı yaşıyorum ben forum ile.

Ben açacaktım konsolu normalde. Edge'de nasıl açılacağını unuttuğum için açamadım. Bir ara açıyordum ama nereden. Bir bakmam lazım ona. Günlük sıkıntı yaşıyorum ben forum ile.
F12 işte.

F12 imiş. Mesajı yazdıktan sonra gördüm. Edge Yandex tabanlı değil miydi? ondan denemedim ben F12'yi.
Cahilliğime geldi her halde.
Chrome tabanlı diye hatırlıyorum ben, hatta mağaza sistemi var benzer şekilde.

Geri