Sunucu hakkında bilgi veremem maalesef. Ama sunucuda çalışan bazı yazılımların fiyatları 100 doları bile buluyor.Merak ediyorum acaba tahmini ne kadar gideri oluyor bu forumun aşağı yukarı ?
Bu konuda net bir bilgi yok. Söylersen süper olur. Sunucunun resmi felan var mı ?
Ne kadarlık depolama kullanıyorsunuz ? Ekleme yaptığınızda 2tb mi ekliyorsunuz kaç ayda ya da günde bir ?
İnan o kadar merak ediyorum ki araştırdım bulamadım net bir bilgi.
Anladım teşekkürler.Sunucu hakkında bilgi veremem maalesef. Ama sunucuda çalışan bazı yazılımların fiyatları 100 doları bile buluyor.
Dark mod mu ? nerden gördünüz?Nasıl bir dark mod açtıysan logoyu da götürmüş
opera nın karanlık modu en iyisi ama opera da anlamsız ekran kartı kullanımı yapıyoPerformansından hala memnun değilim bu arada içim kadar kara olmalı full siyah istiyorum olmuyor
Banada ayakkabı çıkıyor kanser etti kusacağım ayakkabı görmekten birde konudakiler kına geldiöyle hocam tabi, ana ekran da itopya ve amd reklamı var miss gibi gayet şık duruyor olsun da zaten ama bu google'ın alakasız don atlet reklamından gına geldi kullanmak istemezdim ama konu aralarında bile çok çıkıyor dikkat dağıtıyor.
Sol üste bakDark mod mu ? nerden gördünüz?
Adguard indir uzantı.Banada ayakkabı çıkıyor kanser etti kusacağım ayakkabı görmekten birde konudakiler kına geldi
Pcde full siyah yapabiliyorum oledle çok güzel oluyor. Chrome da da oluyor onu kullanıyorum ama telde sıkıntı eklenti olmayıncaopera nın karanlık modu en iyisi ama opera da anlamsız ekran kartı kullanımı yapıyo
Baktım bişey yokki??Sol üste bak
O logo normal mi dostum?Baktım bişey yokki??