tamam iyi o zaman farkındalık yapmanda iyi oldu zatenKaldırıldı. index alınmamıştır zaten. Bir sorun olmaz.
Farkındalığı anlayamadım amatamam iyi o zaman farkındalık yapmanda iyi oldu zaten
Muhtemelen botlar henüz indekslememiştir, ancak bu konuyu doğrudan forum içerisinde okuyan kötü niyetli biri varsa belki...Evet hırsıza ev nasıl soyulmalı diye yol gösterdiniz
Açığı merak etmedim değil şuan gören varsa bana da söylesinMuhtemelen botlar henüz indekslememiştir, ancak bu konuyu doğrudan forum içerisinde okuyan kötü niyetli biri varsa belki...
O alıntıyı kaldır derim orada duruyor.Keşke bunu buraya atmasaydın. Televizyonda hırsızlık taktikleri vermek gibi olmuş.
Bu kadar kısa sürede aksiyon alamazMuhtemelen botlar henüz indekslememiştir, ancak bu konuyu doğrudan forum içerisinde okuyan kötü niyetli biri varsa belki...
acik neydiki?Bu kadar kısa sürede aksiyon alamaz
Mesajındakini kaldıracak mısın?Keşke bunu buraya atmasaydın. Televizyonda hırsızlık taktikleri vermek gibi olmuş.
yani artık daha risksiz olur, riskleri görüpde çözdükten sonra bu farkındalığı vermiş oldun yaniFarkındalığı anlayamadım ama
Hımm anladımyani artık daha risksiz olur, riskleri görüpde çözdükten sonra bu farkındalığı vermiş oldun yani