Donanım Arşivindeki 2.EL Ekran Kartı Satıcıları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Malum Türkiye şartları herkesin bütçesi yüksek kartlara yetmiyor bence 1050 Ti orta ayarlarda hala kullanılabilir kart beni şu zamana kadar üzmedi sağolsun
senin teklif yine kabul edilebilir kalmış.
uyanığın biri de bana düz zotac 1050 içi açılmış. kartın anası ağlamış. 2.5k iteleme çalışıyor :))

Yok estağfurullah ben zaten 1050 Ti en iyi kart şu bu demiyorum orta segment için hani vasatın üstü ben Lol CS GTA gibi AA oyunları yüksek te oynatıyor herkesin bütçesi maalesef yüksek değil tabi alabilen güncel kart alsın
orta segment üstü diyorsun ya allahını seversen hangi aa oyunu cs 1.4 ümü orta seviyelerde açıyor öme kartı ya şuan dünyada en giriş seviye kart 5060 altı çöp sayılıyor hele 1060 2060 gibi kartlar daniskası fosilleşmiş

senin teklif yine kabul edilebilir kalmış.
uyanığın biri de bana düz zotac 1050 içi açılmış. kartın anası ağlamış. 2.5k iteleme çalışıyor :))
Bende dün al satıcıya sordum 1500 den alabiliriz diyor kendisi MSI açılmış kartı 3 k satıyor buyrun Türkiye ekran kartı piyasası 😅

Yok estağfurullah ben zaten 1050 Ti en iyi kart şu bu demiyorum orta segment için hani vasatın üstü ben Lol CS GTA gibi AA oyunları yüksek te oynatıyor herkesin bütçesi maalesef yüksek değil tabi alabilen güncel kart alsın
10 sene önceki oyunları 10 sene önceki kart açsın bir zahmet bunlar aa oyun mu

Güvenlik etiketi açılmamış kart nasıl 60 derece çalışıyor onu da merak ettim
Dedim yukarıda ben oyun için çok kullanmadım zamanım yoktu kutusunda duruyor ben bir hafta önce tozunu vs aldım hani alan kişi kendi kasasına takıpda denesin aksi çıkarsa almasın bu kadar basit bence

Abartmıyalım hocam ben low da 400 görmuşlugum vardı tabi benim işlemcide iyisi biraz
bende 5070 var ben bu kadar övünmedim valla iyi 1050 ti ı iyi övdünüz
vay arkadaş biz dünyanın hızına yetişemiyoruz herhalde o kadar oldumu :kekw:
çöp kartlar bunlar sizde 4060 var diye güzel olmuyor maalesef bende 5070 var ben ona bile çöp diyorum giriş segment kartlar bunlar birbirimizi yemeye gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha zaten daha altını demiyorum bile 3060 dır daha altıdır bunlar fosil belki çocuklara fosil diye miras olarak bırakabilirsiniz

bende 5070 var ben bu kadar övünmedim valla iyi 1050 ti ı iyi övdünüz

çöp kartlar bunlar sizde 4060 var diye allah olmuyor maalesef bende 5070 var ben ona bile çöp diyorum giriş segment kartlar bunlar birbirimizi yemeye gerek yok
Hocam burada konuşuyoruz forumdaki arkadaşlar maşallah aslan yemi görmüş gibi çullanıyor bana benim kartı övdüğüm de yok buarada ben bile kullanmıyorum nasıl oveyim bu kartı tek diyeceğim hani zamanın orta segmentteki iyi kartlarından biri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,054
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri