Donanım Arşivindeki 2.EL Ekran Kartı Satıcıları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tamam hocam forum üslübu kurallarına saygımdan Abdullah abiye saygımdan dolayı bunu daha tekrarlamayacağım.
İnşallah kardeşim enayi falan yemeye çalışmıyorum burada ben gidip sarı siteden de ilana verebilirdim ama vermedim hem ihtiyacı olana gitsin hem elime biraz para geçsin istedim aslında ben en başta üstüne para vereceğim kart arıyordum ama sen teklif verince San satmayı düşündüm

milattan önceden kalma kart için iyi bir argüman değil, demekki bir kere bile açılıp termal bakım yapılmamış
Post automatically merged:

attığım linke bak ölücü olan sensin
Hocam bende şaşırdım fullmark testlerini atayım sabit 60 derece tozunu vesaire aldık tabikide hani daha nasıl bir kıyak geçeyim bilmiyorum ki
Post automatically merged:

Çöp bir kartın güvenlik etiketi durduğunu anlatıyor.. Bizim millet çingene malesef
Çöp kart derken?

Ben çok kullanamadım zaten günlük hayatımda topu topuna 1 sene en fazla güvenlik etiketinin o yüzden durması + özellik hani senelerce yorulmuş kart değil onu anlatmaya çalışıyorum

Güvenlik etiketi açılmamış kart nasıl 60 derece çalışıyor onu da merak ettim

yanlış bir şey mi demiş? 1050 ti mı kaldı kardeşim? yurtdışında bunlar elektronik atık. satmakla falan uğraşmıyor kimse doğrudan çöpe. yok rogmuş yok oymuş buymuş.
Malum Türkiye şartları herkesin bütçesi yüksek kartlara yetmiyor bence 1050 Ti orta ayarlarda hala kullanılabilir kart beni şu zamana kadar üzmedi sağolsun

Yüksek ayarlara geçmek istiyorum bende sistem toplayacağım en baştan onun için evde boşta duruyor kart

Malum Türkiye şartları herkesin bütçesi yüksek kartlara yetmiyor bence 1050 Ti orta ayarlarda hala kullanılabilir kart beni şu zamana kadar üzmedi sağolsun
bırak allah aşkına ya ne orta ayarı? neyi orta ayarda oynatacak? yeni oyunları düşük 720p en düşükte bile açamıyor. çöp artık ne yazık ki. valorant oynayacak çocuğuma falan alırım ancak

bırak allah aşkına ya ne orta ayarı? neyi orta ayarda oynatacak? yeni oyunları düşük 720p en düşükte bile açamıyor. çöp artık ne yazık ki. valorant oynayacak çocuğuma falan alırım ancak
hocam valorant açar mı ondanda emin degilim belki 144p 10fps

kardeşim yanlış anlama 3060 4060 çöp şuan 1050 ti ın allah olucak durumu yok ya adam dogru söylemiş dünyanın giriş seviye kartı 5060 şuan çöp dene çöp sayılıyor
Yok estağfurullah ben zaten 1050 Ti en iyi kart şu bu demiyorum orta segment için hani vasatın üstü ben Lol CS GTA gibi AA oyunları yüksek te oynatıyor herkesin bütçesi maalesef yüksek değil tabi alabilen güncel kart alsın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri