Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,081
- İsim
- Burak Karadağ
Bugün mazi yapayım dedim ve bundan dolayı Abdullah'ın tüm eski videolarını kurcalayıp izliyordum ve bir videoya denk geldim ki duygulandım
Çünkü ilk sahip olduğum sistemimin videosuna denk geldim.
İş hayatına atıldığım zamanlardı ve bir kaç ay maaştan artanları biriktirip bütçeyi ucu ucuna denkleştirip ilk aldığım sistemim olan DA-SİSTEM3 oldu ve gerçekten harikaydı.
Aslında düşündüğüm zaman o zamanlarda asıl mutlu eden şeyin sadece bir bilgisayar kasası olmadığını ve eski yılların daha güzel, değerli, iyi hissettirdiğini anlıyor insan.
Biraz olanaksızlık ve zorluk ile istediğin bir şeyleri elde edince bu, insana çok daha tatlı ve değerli geliyor. Ahh eskiler...
İlk aldığım sistemim olan DA Sistem 3'ün Özellikleri;
- AMD RYZEN 5 3600
- GIGABYTE B450M S2H (Milli Anakart)
- GSKILL 16GB (8+8) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 (Milli Ram)
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC
- KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SS (Milli SSD)
- DCORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU
- GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Kasa
Çünkü ilk sahip olduğum sistemimin videosuna denk geldim.
İş hayatına atıldığım zamanlardı ve bir kaç ay maaştan artanları biriktirip bütçeyi ucu ucuna denkleştirip ilk aldığım sistemim olan DA-SİSTEM3 oldu ve gerçekten harikaydı.
Aslında düşündüğüm zaman o zamanlarda asıl mutlu eden şeyin sadece bir bilgisayar kasası olmadığını ve eski yılların daha güzel, değerli, iyi hissettirdiğini anlıyor insan.
Biraz olanaksızlık ve zorluk ile istediğin bir şeyleri elde edince bu, insana çok daha tatlı ve değerli geliyor. Ahh eskiler...
- Sizin, Abdullah'ın topladığı yüzlerce sistem arasından ilk aldığınız sistem hangisi oldu?
İlk aldığım sistemim olan DA Sistem 3'ün Özellikleri;
- AMD RYZEN 5 3600
- GIGABYTE B450M S2H (Milli Anakart)
- GSKILL 16GB (8+8) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 (Milli Ram)
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC
- KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SS (Milli SSD)
- DCORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU
- GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Kasa