Yani yakın süreçte olmuştu. Şuan alacak ve piyasanın düşmesini bekleyen çok fazla kişi var. Yani imkanı var mı bilmiyorum ama. Olursa güzel bir f/p hoş olabilir.Olabilir bilemeyiz.Ama geçenlerde yapmıştı dediğin gibi niye olmasın
Hocam bizde güveniyoruz, umarım düzgün bir ürün koyabilir @Abdullah Hacıgül hocam. Yoksa bu piyasada bir şey almak artık haram gibi. Sürekli takip ediyoruz arkadaşlarla değişen bir şey olmuyor.@Abdullah Hacıgül güveniyoruz hocam.
Dediğim gibi almayı düşünen çok fazla insan var. Fakat piyasa hiç normal değil, düşüşler neredeyse hiç olmuyor. Abdullah hocam yaparsa bir güzellik hoş olabilir.Gelirse bende almayı düşünebilirim
Idepad aktif olarak 18.850 ryzen 5'li versiyonu. Yani 16.5 hatta 17 seviyesine gelse çok hoş olabilir.ideapadi dusurebilirse iyi olur aslinda en fp ve sorunu az olan modellerden giriş seviyesinde
evet buydu tam 2 stok kala 17k fiyattan almıştım hayatımın en heyecanlı anlarından biriydi. yine gelir bence f/p laptopSanırım onun indirime soktuğu laptop şuydu
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200T4TX Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200T4TX Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200T4TX Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bizde güveniyoruz, umarım düzgün bir ürün koyabilir @Abdullah Hacıgül hocam. Yoksa bu piyasada bir şey almak artık haram gibi. Sürekli takip ediyoruz arkadaşlarla değişen bir şey olmuyor.
Yaklaşık 3-4 haftadır ediyorum. Şuanlik bir şey yok. Yani uygulamalarda vesaire alarmda var. Bakalım bekliyoruz. Eğer gelirse bir indirim yine DA'dan alacağım direkt.Hepsiburada Amazon takip et iyi indirimler oluyor
Umarım gelir, memnun musun? Eğer indirime girerse almayı düşünüyorum.evet buydu tam 2 stok kala 17k fiyattan almıştım hayatımın en heyecanlı anlarından biriydi. yine gelir bence f/p laptop
Aşırı memnunum özellikle soğutması çok iyi indirimde kaçırmayın derimYaklaşık 3-4 haftadır ediyorum. Şuanlik bir şey yok. Yani uygulamalarda vesaire alarmda var. Bakalım bekliyoruz. Eğer gelirse bir indirim yine DA'dan alacağım direkt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım gelir, memnun musun? Eğer indirime girerse almayı düşünüyorum.