Neler Yeni

Donanım Arşivi'ne Özel SteelSeries İndirimleri Geliyor 🔥

Srdrgll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar gül
Dostlarım bu haftasonu Donanım Arşivi Youtube kanalında Steelseries ürünlerinde takiçilerime sınırlı stok özel indirimler olacak. Şimdi sizden istediğim hangi SteelSeries ürünlerinde indirim görmek istersiniz 🔥
Abi klavyeyi halledebilirsen gerçekten çok güzel olur yani olacak gibi değil ama bi apex 5 veya 7 o olmassa 3 de olur en ucuzu 3 o da 700 tl zaten 😅 iyi hayırlı seneler herkese ☃️🎄🎅

Mewtwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Gürpınar
Dostlarım bu haftasonu Donanım Arşivi Youtube kanalında Steelseries ürünlerinde takiçilerime sınırlı stok özel indirimler olacak. Şimdi sizden istediğim hangi SteelSeries ürünlerinde indirim görmek istersiniz 🔥
Selamün aleyküm yeni üyeyiz bundan sonra buradayız aga. (steelseries 1 den devam biz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bora ŞAFAK
Abi fareyle kulaklığı hallettim senden bir tek gözünü seveyim Steelseries Apex 5’e bi indirim yaptırt da alayım

musetea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Abi lütfeennnnn arctis 3 deli gibi bir indirim istiyorum her an alabailirimm şuan en ucuza arctis 3 bakıyorum

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
tüm ürünlere olsun işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Joseph Baharloo
Abi klavye gelsin çok bekliyorum böyle bir indirimi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Baya ucuz bir kulaklık gelse güzel olur.Pert oldu kulaklığım ve alıcak bütçem yok.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
SS Arctis 1.
Lakin güzel bir fiyat olsun ki hak etsin fiyatını.
Şu anda 500 küsür lira. 500 lirayı bu kulaklığa vermem açıkçası, tamam güzel kulaklık fakat ses kalitesinin o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.
Güzel bir fiyat biçilirse kapış kapış gidecek bir ürün.

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık

SteelSeries Rival 650 Wireless ve apex 3​

Top Bottom