DONANIM ARŞİVİNİN VİDEOSU

EmreCANIM

80+
Reaksiyon skoru
0
Sormak istediğim şey donanım arşivinin çekmiş olduğu videodaki kasaya taktığı anakart ve kasanın yaptığı görsel şov ben bu kasayı alacağım ama bu şovu yapmam için gerekli anakartı öğrenmek istiyorum videoda kullandığı sistemi öğrenme şansımız varmıdır? veya sadece anakartın modelini bahsettiğim video şu ;
(her anakartta argb portun olmadığını biliyorum lakin bu videodaki gibi oyun oynarken verdiği rgb parlaması yani senkronizasyonu yaptığı anakart modelini öğrenmek istiyorum)

Asus bir anakart, Asus'un işlemcinize göre ARGB destekleyen bir anakartını alabilirsiniz. AuraSYNC üzerinden bu modları kullanabilirsiniz.

Asus bir anakart, Asus'un işlemcinize göre ARGB destekleyen bir anakartını alabilirsiniz. AuraSYNC üzerinden bu modları kullanabilirsiniz.
MSI mystich light, Gigabyte RGB fusion gibi şeyler de var.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
MSI mystich light, Gigabyte RGB fusion gibi şeyler de var.
Evet ama videodakini sorduğu için söyledim, açıkçası benim RGB Fusion, Asus kadar detaylı ışıklandırma sağlamıyor. Sanırım en beğendiğim ARGB yazılımı ASUS :)

Evet ama videodakini sorduğu için söyledim, açıkçası benim RGB Fusion, Asus kadar detaylı ışıklandırma sağlamıyor. Sanırım en beğendiğim ARGB yazılımı ASUS :)
Bu arada sadece bu 3 markada yok diğer markalarda da var ama isimleri farklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri