Neler Yeni

Donanım arşivinin yeni topladığı sisteme yapılan yorum hakkında düşünceleriniz nedir?

Astrous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Cengizhan Çakıroğlu
Evet arkadaşlar bir yorum gördüm
isterseniz gidip yorumlara dilediğinizi yazabilirsiniz, arkadaş şöyle demiş
Öncelikle sistem f/p ürünü ancak 2019 senesi için lakin 2020 senesinde b450m anakart kullanıyorsun özellikle 2 ram slotlu tam bir depoda kalan ürün ayriyeten rtx2060 kullanıyorsun üstelik super serisinden kullanabilecekken, m2ssd de adata xpro varken kimsenin almadığı ürünü ekliyorsun lütfen artık sponsorlarının depolarını boşaltmak için çabalama 300 stoktan bahsediyorsun çünkü adamların deposunda o kadar kalmış kimse almıyor!!! Son 1 senedir kendi yolundan çıktın. Eskiden senin her dediğin ürün kaliteliydi şimdi 5000 tllik ekranlara f/p diyorsun böyle depo mallarının reklamını yapıyorsun. Sistem kötü değil fakat kesinlikle f/p değil depoda kalan mallar.
düşünceleriniz nedir? İlk yorumu ben yaptım devamı sizde.

MahmutAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmuthan KARABULUT
yani depo malı dediği şeyler ucuz ve bu adam bilmiyormu ryzen işlemciler dual ram performansı daha yüksek . anakartı yükseltse fiyat da artacak hani
ve adamın (abdullah hacı gül ) eski f/p pc videoları bu gün bile hala toplanmaya çalışılıyor ve popülerler .

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Depo malı konusunda haklı. Fakat f/p teriminin tam anlamını bilmediği kesin yorum yapan arkadaşın. DA sistemler minimum fiyat ile Max performans amaçlı toplanmaktadır. Aynı performansı almak amacıyla bu ürünler dışında en f/p ürünlerle toplandığında aynı fiyata gelmiyor. Yorum atan arkadaş bunu idrak edemiyor belliki.

RmzDayi

80+ Silver
Kesinlikle depo boşaltma operasyonu olduğunu düşünüyorum.

1-Anakart 2 slotlu ve bios güncellemesi ile anca 3000 mhz hızları destekliyor. Artık kullanıcılar 3200 den aşağı ram bakmıyor.
2-Ekran kartı için diyecek bir şeyim yok kesinlikle depo boşaltma ürünü olduğu aşikar. Ayrıca 5600xt yada 5700pulse bu sistemi efsane yapardı.
3-m2ssd desen aynı. Kendi soğutucu pedi yok mu acaba neden yapıştırmamış Abdullah bey. Anakart üzerinde çok kötü gözüküyor.
4-Kasa kesinlikle fiyat performans ürünü. Artık yeni nesil kasalar geldi ve birçok insan PSU+KASA kombinasyonunu değerlendirmiyor. Kasa ayrı PSU ayrı alıyor, ne kadar maliyetli de olsa. Çünkü kasa içinde gelen psu lar genelde yükseltilemiyor ve eski nesil oluyor. Buradaki nasıl bilmiyorum.
5-Ramlar fiyat performans ?
6-İşlemci daha aşağısı beklenemezdi. ?

Genel anlamda beklentimin aşağısında kaldı. Yine f/p bir ürün olduğunu düşünüyorum. Normal bir ev kullanıcısı için.
Eline emeğine sağlık Abdullah bey ve ekibi.??

Top Bottom