Neler Yeni

Donanım Haber Forum'da DA-Sistem 2'yi Kârla Satmak İçin Alan Üye

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Emir Furkan
Videoda gösterdim TR'nin en ucuz linklerinden çıkan fiyat budur 6979TL. Yılardır bazı yayınlar indirimli sistem adı altında zerre indirim olmadan size bir sürü sistem iteledi ben ise sistemde indirimle yetinmeyip yanında hediye bile ayarlattım. Bir Allah'ın kulu da çıkıp şu şu yayın sistemlerinde yalan konuşuyor demedi ben de sesimi çıkarmadım ki "Donanım Arşivi başka yayınlara köstek olmaya çalışıyor demesinler" diye

DA-Sistem2 5699TL değilde "200TL" komisyon alsaydım sistemin fiyatı 5899TL olsaydı satılmayacak mıydı? belki bu kadar hızlı değil ama yine net 2000 adet satılacaktır. 200TL x 2000 adet = 400.000TL para, ben ise tüm komisyon tekliflerini reddetmiş birisiyim aranızda hangisini bu komisyonu elinin tersiyle iter? Donanım Arşivi nasıl bu sistemleri bu kadar F/P çıkartabiliyor? diyeceğim daha yoktur... bu memlekette takipçilerine kalbiyle sistem toplayan bir yayın varsa o da Donanım Arşivi'dir

Alıntıyı görüntüle
yargı

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
mantıklıymış. 1 tane düzgün sistem alacak parayı topladıktan sonra yapılabilir belki. geçen sene 2 yıla alıyordum bu sene 4 yıl sonra alabilirim inş 🤪

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sen bilirsin. Demek istediklerimi anlamayıp direk savunmaya geçiyorsun. Tehdit ettiğimde yok. Fiyatı iyi ama 1500 TL indirim yok. Sistemlerine kötü demedim. Fakat hepsine 1000 2000 TL indirim adı altında (daha yakın fiyatlara hazır sistemler var yada indirimlerden toplanır.) Satmanın bana göre uygun olmadığını dile getirdim. Tamam demek çok zor değil.
Bu sistemi dediğin gibi yarım saat içinde aynı model ürünlerle 200TL pahalıya topla bir adet sana hediye edeceğim ama eğer toplayamazsan kasıtlı yanlış bilgi vermekten ötürü uzaklaştıracağız. Bu arada indirimli ürün adı üstüne indirimlidir ve bir sistem içerisinde kullanıldığında o sistemdeki parçanın indirimsiz olduğu anlamına gelmez.

robin

80+ Silver
Bu sistemi dediğin gibi yarım saat içinde aynı model ürünlerle 200TL pahalıya topla bir adet sana hediye edeceğim ama eğer toplayamazsan kasıtlı yanlış bilgi vermekten ötürü uzaklaştıracağız. Bu arada indirimli ürün adı üstüne indirimlidir ve bir sistem içerisinde kullanıldığında o sistemdeki parçanın indirimsiz olduğu anlamına gelmez.
Aynı hikayeyi bir yerden daha hatırlıyorum :D uber sistemine galiba biri böyle demişti sonra toplayamamıştı :D :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Here we go again diyoruz biz buna
1592064798188.png

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Abdullah ağabey bu zamana kadar gördüğüm eleştiriye en çok açık youtuberlardan birisi. Eleştirilmeyi sevdiğine o kadar eminim ki. Ama bazen çıtayı aşıp eleştiri yerine emeği görmezden gelerek bol keseden sallayanlar çıkıyor.
Daha ucuzunu ÇIKAR GÖSTER desen gösteremez dilleri
LÂL olurlar. Ama sistem pahalı indirim yok deyip satın almasını da iyi bilir bu kişiler.
Eleştiri yapılacaksa üslubunca yapılmalı.
Abdullah ağabey bugüne kadar eleştirilerimizi hep dikkate almıştır. Sistemlerimi nasıl buluyorsunuz diye konu açıp eleştirileri cevaplandırarak yeni çıkardığı sistemlerinde bütün hususlara dikkat etmiştir.
Benim görüşüm bu şekildedir. Gözleri açık, düşünme yetisi olan her bireyin de bundan farklı düşüneceğini sanmam.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Bu yeni sistem sonrası gelenek oldu artık :)

T.P.G.

80+ Titanium
Abdullah ağabey bu zamana kadar gördüğüm eleştiriye en çok açık youtuberlardan birisi. Eleştirilmeyi sevdiğine o kadar eminim ki. Ama bazen çıtayı aşıp eleştiri yerine emeği görmezden gelerek bol keseden sallayanlar çıkıyor.
Daha ucuzunu ÇIKAR GÖSTER desen gösteremez dilleri
LÂL olurlar. Ama sistem pahalı indirim yok deyip satın almasını da iyi bilir bu kişiler.
Eleştiri yapılacaksa üslubunca yapılmalı. Abdullah ağabey bugüne kadar eleştirilerimizi hep dikkate almıştır. Sistemlerimi nasıl buluyorsunuz diye konu açıp eleştirileri cevaplandırarak yeni çıkardığı sistemlerinde bütün hususlara dikkat etmiştir.
Benim görüşüm bu şekildedir. Gözleri açık, düşünme yetisi olan her bireyin de bundan farklı düşüneceğini sanmam.

Kanki ne indirimi 200tl indirim var(!)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bınlar yalan yeğen sistemi indirim adı altında daha pahalıya satıyorlar inanma bunlar hep dıj güçlerin işi.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Aynı hikayeyi bir yerden daha hatırlıyorum :D uber sistemine galiba biri böyle demişti sonra toplayamamıştı :D :D
O da ilk DA SİSTEM idi.Sanırım 3de de öylee olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom