Neler Yeni

Donanım Haber Forum'da DA-Sistem 2'yi Kârla Satmak İçin Alan Üye

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bınlar yalan yeğen sistemi indirim adı altında daha pahalıya satıyorlar inanma bunlar hep dıj güçlerin işi.
Dış minnakların oyunu diye söylüyorum ben hep inanmıyorsunuz.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Bu sistemi dediğin gibi yarım saat içinde aynı model ürünlerle 200TL pahalıya topla bir adet sana hediye edeceğim ama eğer toplayamazsan kasıtlı yanlış bilgi vermekten ötürü uzaklaştıracağız. Bu arada indirimli ürün adı üstüne indirimlidir ve bir sistem içerisinde kullanıldığında o sistemdeki parçanın indirimsiz olduğu anlamına gelmez.

ben bu filmi hatırlıyorum biri daha vadı galiba bunu diyen ilk konularda oda banlanmıştı anakartı fiyata katmayıp daha pahalı bulmuştu

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Dün açtım bu tarz bir konu ve linç yedim niye desteklemediniz olum beni madem aynı fikirdeysek dlwkspqjwpqpqpq

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Talha Avcı
3 hafta boyunca indirim kovalayarak aşağı yukarı aynı sistemi topladım
Hatta şu anki halinde bile biraz daha pahalı olabilir.

Edit: 5688 tl tutmuş

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Arkadaşlar başlığı açmamın sebebi "yaa üf üf ne kadar ayıp" falan değil ben olsam ben de kârla satmak için alırım burada değinmek istediğim nokta bazı arkadaşlara denk geliyorum 50 tane soru sormaktan, iş içinde iş aramaktan ve yok efendim nasıl hemen o kadar sistem satılır laflarını yapmaktan bazı şeyleri çok kaçırıyor ve gerçekten ekran görüntüsündeki bu arkadaş yakın zamanda bu sistemi kârla satacak :) kendisine de helal olsun. Sevgiler

+ Yaptığımız sistemlerin ne derece F/P olduğunu aşağıdaki ekran görüntüsü ile sabittir

Alıntıyı görüntüle
Abi bence adam gayet güzel bir ticaret yapıyor fakat bunu bu kadar dışa vurması ayıp mesela bende param olduğu zaman gaming gecesinden bir şey alıp satıyorum

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kullanıcı: Bu sistemler yalan ayrı ayrı toplasam daha ucuza gelir

Abdullah hacıgül ve modlar:

1592065278518.png

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Abi bence adam gayet güzel bir ticaret yapıyor fakat bunu bu kadar dışa vurması ayıp mesela bende param olduğu zaman gaming gecesinden bir şey alıp satıyorum
Ne tarz ürünler alıp satıyorsunuz hocam? Ben de yapmayı düşünüyorum ancak satılmaz da elimde kalır diye korkmuyorum değil.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
güle güle kullan brom
Reis ben V200 kasa ile aldım hava akışı kötü PSU CW li çöp diyorlar öyle ise iptal edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne tarz ürünler alıp satıyorsunuz hocam? Ben de yapmayı düşünüyorum ancak satılmaz da elimde kalır diye korkmuyorum değil.
Reis ben V200 kasa ile aldım hava akışı kötü PSU CW li çöp diyorlar öyle ise iptal edeceğim.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Cw çok sıkıntı değil de en kötü n11 den ucuza toz filtresi alıp ön paneli sökersin.

Thermaltake PSU'ya kim çöp dedi kanka bana isim ver lütfen.
Fiyatına göre litepower serisi çöp 12v ları zayıf grandpower falan çok hoş. (ona da paramız yetmiyor.)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Cw çok sıkıntı değil de en kötü n11 den ucuza toz filtresi alıp ön paneli sökersin.

Fiyatına göre litepower serisi çöp 12v ları zayıf grandpower falan çok hoş. (ona da paramız yetmiyor.)
CW gibi bir sorun olsa eğer rahatsız edecek düzeyde ise garanti kapsamına girer zaten. CW var Çöp demek ne bileyim. :D

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Aynen hocam bu aklıma gelmemişti mantıklı bu filtre muhabbeti.

Top Bottom