Neler Yeni

Yardım DonanımArşiv tavsiyesiyle 1800 TL bütçe ile oyun bilgisayarı V2 videosu hakkında

Hiper.06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tugay
Bütçe
15000
Öncelikle @Abdullah Hacıgül kardeşim Instagram sayfandaki Sorular kısmından yazma gereği duydum.

8 yıl önce bu başlıkla yapmıs olduğun Pc toplama rehberini izleyip tavsiyen üzerine bu itopyadan bu pcyi almıştım.
Oyun çeşitliliğim pek yoktu. CS:GO ve PUBG oynamak için aldım. 2 yıl boyunca sorun yaşamadan güzel güzel oynadım. 26lı yaşlarımda alıp, oynamaya başladim ve bir süre sonra çoluk çocuğa karışınca oynamayı bıraktım. Ara ara toplama videolarını izleyip geçmişi yaddediyorum.
Bu sistem güncel oyunlarda pek iyi performans sunmuyor. CS 2 ninden çıkmasıyla oyun oynama hevesi arkadaşlarında gazıyla geri geldi.
Soruma gelecek olursam;
Heves kaçana kadar Bir kaç yıl daha oyun oynamak istiyorum.
Yeni bir Gaming Pc almak yerine, ( bu da en az 35 - 40 bin ₺ civarı oluyor) Bu sistemde neyi değiştirirsem bir kaç yıl beni idare eder diye sormak istiyorum.
Yani mantıklı olan işlemciyi, ekran kartını, rami değiştirmek mi yoksa yeni bir pc almak mı? Bu sistemde neyi değiştirirsem 1 - 2 yıl beni idare eder. Amacım çok yüksek bir FPS almak değil. Arkadaşlar ile günde 2-3 saat oyun zevkini yaşamak. (Dipnot: Videodaki tek fanlı ekran kartı ellerinde olmadığı için çift fanlı olarak gönderilmişti)
Biraz uzun oldu. Okuyarak vaktini aldıklarımdan özür diliyorum.
Cevaplayacağını ümit ediyorum.
Şimdiden teşekkürler @Abdullah Hacıgül

Ekler

• IMG_20250326_010828.jpg
    IMG_20250326_010828.jpg
    305.3 KB · Hit: 38

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,769
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yükseltme yapabilirsin ama belirli bir sınırı var. Core i5-6400 gibi işlemciler uyumlu ama o bile günümüzde ideal değil. 8 yıl olmuş şaka maka bence baştan sistem toplamak daha mantıklı olur.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akif Erdem
Bütçe 15 belirtmişsin elindekinide satıp 18-20k sıfır veya ikinci elden güncel bir sistem alınabilir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,552
İsim
Hacı
Komple sat 20k civarına 4060 hazır sistem al.
O sistem çok eskidi artık...

Top Bottom