Neler Yeni

Donanımcı olmak için üniversite bitirmek şart mı ?

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
Merhaba arkadaşlar, ben donanım tutkunu bir bireyim size kendi hikayemi anlatmak istedim, Donanıma tutkum ilk olarak 2009 yılında telefin oyunu oynamağa başlamam oldu, 2009 yılında oyunlara merak saldım ve deli gibi oyun oynamaya başladım, 2013 yılına kadar oyunlara ilgim azaldı, ve telefona ilgim arttı, 2013 yılından 2016 yılına kadar deli gibi telefonları araştırmaya başladım ve 2016 yılında pc dünyasına geçtim ve pc de oyun oynamağa başladım, oyundan tanış olduğum yakın arkadaşlarım var ve bazıları programcı bende programlama nedir diyerekten 2017 yılından beri donanım tutkunuyum ve günümüzde HTML, C++ gibi kodlama dilerini az çok hakimim, onun yanı sıra pc donanım hastasıyım, ve bu işi sevdiğim için yapıyorum şu an 17 yaşındayım lise sondayım donanımcı olmam için universite bitirmem şart mı ?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum, "donanımcı" ne demek?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Donanımcı derken ben öyle bir meslek bilmiyorum yazılım mühendisliği diyorsan kendin de çalışabilirsin ama aşırı zor olur bilgisayar mühendisliği de aynı ama donanımcı derken neyi kastettiğini anlamadım.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Bunun için okumanız şart değil, ancak alacağınız çok yol var.

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımcı derken ben öyle bir meslek bilmiyorum yazılım mühendisliği diyorsan kendin de çalışabilirsin ama aşırı zor olur bilgisayar mühendisliği de aynı ama donanımcı derken neyi kastettiğini anlamadım.
Donanım arşivi gibi ürün inceleme site kurma ama yaparsamda Türkiyede değil de Rusiyada yapıcam

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Donanım tutkunu, donanım hastası vs. yani Donanım arşıvı gibi olmak şu an 3 Dil biliyorum yanlış yaza bilirim
Onun okul okumana bile gerek yok sadece bilgisayar donanımlarını ve yeni çıkan teknolojileriyle ilgili bütün bilgileri internetten araştırman lazım zaten öyle bir okul da yok ama eğer yazılım mühendisliğini başarabilirim dersen kendin de donanım geliştirebilirsin.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Şimdi başlasan önünde daha "başarıya" ulaşmak için minimum 3-4 yıl debinmen lazım. Zengin olman lazım, eğlendirici ve öğretici olman lazım ama evet bi diplomaya ihtiyacın yok. Bi de bunun sonucunda bir hiç olma ihtimalin de var.

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
Onun okul okumana bile gerek yok sadece bilgisayar donanımlarını ve yeni çıkan teknolojileriyle ilgili bütün bilgileri internetten araştırman lazım zaten öyle bir okul da yok ama eğer yazılım mühendisliğini başarabilirim dersen kendin de donanım geliştirebilirsin.
Araştırmama bile gerek yok Türkiyede yaşamıyorum ve yurt dışında olan çoğu markaya hakimim %90 biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi başlasan önünde daha "başarıya" ulaşmak için minimum 3-4 yıl debinmen lazım. Zengin olman lazım, eğlendirici ve öğretici olman lazım ama evet bi diplomaya ihtiyacın yok. Bi de bunun sonucunda bir hiç olma ihtimalin de var.
Kafamda öle bir plan varkı yaparsam dünyada bir ilk olurum

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Donanım arşivi gibi ürün inceleme site kurma ama yaparsamda Türkiyede değil de Rusiyada yapıcam
Onun için sadece iyi bir kamera ve mikrofona ihtiyacın var güler yüz ve insanları kazıklamayıop ucuza sistemler çıkartabilirsen sevilen birisi olursun.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Araştırmama bile gerek yok Türkiyede yaşamıyorum ve yurt dışında olan çoğu markaya hakimim %90 biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafamda öle bir plan varkı yaparsam dünyada bir ilk olurum
Kaç bilgisayar topladınız bugüne kadar?

Top Bottom