hocam ortadaki 5li rafı nereden aldınız acaba
Cok güzel olmuş elinize sağlık.Rafların linklerini atabilirmisiniz?Uzun zamandır dolaptaki kutuları bi yere kaldırmayı düşünüyordum yer açmak icin. Cocukluktan kalma da bi istegim vardı bu taz bişey yapmak istiyordum 6 adet raf alıp kutuları raflara dizdim sizin de yorumlarınızı merak ediyorum
Cok güzel olmuş elinize sağlık.Rafların linklerini atabilirmisiniz?
Eyw Teşekkür ederimGayet güzel kardeşim eline sağlık
Eşimle lego yapmaya basladık lego yaptıkla kutular inip yerlerine legolar gelicek suanki planımız o yönde5'li harici güzel durmamış kutular kuru kalabalık daha farklı değerlendirilebilir belki
o şekil daha düzenli durur bence figür ve logo tarzı kalabalık göstermez göze daha güzel gelirEşimle lego yapmaya basladık lego yaptıkla kutular inip yerlerine legolar gelicek suanki planımız o yönde
internette 3d baskı ile yapılan cok güzel figürler var onlardan da bakmayı düşünüyorum kutuları simdilik hem raflar boş kalmasın hemde dolabı bi tık bosaltıyım diye cıkarttım baktım hala bosluk var ne kadar kutu varsa dizdim zamanla yerlerini figürler ve legolar alıcako şekil daha düzenli durur bence figür ve logo tarzı kalabalık göstermez göze daha güzel gelir
boş kalmasından iyidir 5'li olan oldukça güzel duruyor amainternette 3d baskı ile yapılan cok güzel figürler var onlardan da bakmayı düşünüyorum kutuları simdilik hem raflar boş kalmasın hemde dolabı bi tık bosaltıyım diye cıkarttım baktım hala bosluk var ne kadar kutu varsa dizdim zamanla yerlerini figürler ve legolar alıcak