Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mustafa Yasin Şahin
Yaklaşık 1 buçuk hafta önce laptopımda oyun oynarken bi anda görüntüde yırtılmalar olmaya başladı sonra ekran birkaç kez gidip geldi ve en sonunda mavi ekran yedim.İçimden 1 kere olur geçer diye düşünüyordum sonuçta 9 10 senelik laptop.Laptopı açmaya çalıştım normal açıldı biraz takıldım sonra tekrar mavi ekran sonra tekrar ve tekrar. Artık laptop açamaz hale geldim yani şifre yeri gelmeden mavi ekran veriyordu.3 4 gün bıraktım öyle.Sonra dedim bu böyle gitmicek ilk şüphelendiğim ekran kartı sürücüsü oldu. Normalde bende catalty control center vardı onu crimson yükselttim önceki sürücüyü silmeden.Bi sıkıntı yok gibiydi ama ara sıra pc yavaşlıyor ve tekrar normale dönüyordu bu işlemi yaptıktan sonra.Takmıyordum ama. Belki bundandır diyip DDU ile bütün amdnekran sürücülerini kaldırdım ve sadece ccc indirdim.Mavi ekran azaldı(halen kullanılabilecek seviyede değil ve her mavi ekranda 2 3 tane hata kodu dönüp dolaşıyor) ancak ccc indirdiğim halde cccye giremiyorum ve pc çok yavaşladı. Yardım eder misiniz? Donanımsal mı yoksa yazılımsal bir problem mi acaba?
Dipnot:Ben laptop ın fanını altından tel ile çalıştırıyorum.Dönmediği zamanlar hafif iteleyip dönmesini sağlıyordum onun etkisi var mıdır acaba? Bunla alakalı bir bilgide verebilir misiniz?
Dipnot:Ben laptop ın fanını altından tel ile çalıştırıyorum.Dönmediği zamanlar hafif iteleyip dönmesini sağlıyordum onun etkisi var mıdır acaba? Bunla alakalı bir bilgide verebilir misiniz?