bilgisayar açılırken oluşan mavi ekran döngüsü

Mororei

80+
Reaksiyon skoru
2
birdenbire yaşanmış bi olay bilgisayarı kapatırsam yada yeniden başlatırsam açılırken mavi ekran yiyorum ve pc tekrar kapanıyor sonra tekrar açılmaya çalışırken yine mavi ekran yiyorum sorunu sadece bilgisayarı resetleyince çözebiliyorum o da kısa bi süreliğine oluyor çünkü windows update zorunlu olduğundan bilgisayarı yeniden başlatıyor ve tekrar döngüye giriyorum. driver hatası falan derseniz yeniden başlatan driverlar çözüm değil yine döngüye giriyor ve hiç bi anlamı kalmıyor

birdenbire yaşanmış bi olay bilgisayarı kapatırsam yada yeniden başlatırsam açılırken mavi ekran yiyorum ve pc tekrar kapanıyor sonra tekrar açılmaya çalışırken yine mavi ekran yiyorum sorunu sadece bilgisayarı resetleyince çözebiliyorum o da kısa bi süreliğine oluyor çünkü windows update zorunlu olduğundan bilgisayarı yeniden başlatıyor ve tekrar döngüye giriyorum. driver hatası falan derseniz yeniden başlatan driverlar çözüm değil yine döngüye giriyor ve hiç bi anlamı kalmıyor
Mavi ekran kodu,
Mini dump dosyası
Güncelleme no verin ki cevaba ulaşın.

- Windows arama kısmına CMD yazıp sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır. Çalıştırdıktan sonra sfc /scannow yazıp enter'a bas. %100 olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.
- Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinde sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı da devre dışı bırak.
- Bir de Minidump dosyalarını paylaş hocam. https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,458
Üyeler
187,195
Son üye
ekrem0090
Geri