Donmayan Kasmayan İPTV önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
5g kesinlikle en iyisi yıllık 950tl ama biz kullanıyoruz 3 yıldır bitti yeniledik çok memnunum ekstra olarak birçok eğitim videoları da var ekstralar daha onlarcası şimdi maçı oradan izlicez görüntü çok net tâbi internet de önemli bizde Gigafiber var

Arkadaşlar farkında mısınız reklamını yaptığınız hizmet yasal değil 😉
Bizim sorunumuz değil bu maç izlemek için 4/5 platform almak zorunda bırakanlar düşünsun kaldı ki günlük hayatta yasal olmayan çok şey yapıyoruz hatta kaçak oyun bile oynuyoruz bu kadar abartmayın bence bırakın gençleri bosverin

Bizim sorunumuz değil bu maç izlemek için 4/5 platform almak zorunda bırakanlar düşünsun kaldı ki günlük hayatta yasal olmayan çok şey yapıyoruz hatta kaçak oyun bile oynuyoruz bu kadar abartmayın bence bırakın gençleri bosverin
Hocam mevcut düzene karşı durup yasal olmayan bir şeyi önermek gençlere özgürlük tanımak olmuyor. Tanıdığı tek özgürlük etik kuralların dışına çıkabilme öğretisini kazanıyor.

Hocam mevcut düzene karşı durup yasal olmayan bir şeyi önermek gençlere özgürlük tanımak olmuyor. Tanıdığı tek özgürlük etik kuralların dışına çıkabilme öğretisini kazanıyor.
Valla bu gençlik zor durumda kalmak zorunda olmasın imkanlarını kullansın yazık günah bu kadar paralar verilmez böyle platformlara bu benim düşüncem şahsi fikrim yanlış dersin doğru derisn saygı duyarım
Post automatically merged:

Ülkede düzensizlik içinde kurulmuş bir düzen var her şey pahalı ne yapsın millet alternatif herşeyi değerlendiriyor ben bunu çok görmem kullananlara

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,166
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri